USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Для особливих діток на Волині організували спортивний фестиваль «Повір у себе»

17 Вересня 2018 11:36
Погожого осіннього дня у відпочинково-оздоровчому комплексі «Мальованка», що у селищі Дубище Рожищенського району, відбувся районний спортивний фестиваль з рекреаційних видів спорту серед дітей з особливими потребами «Повір у себе». Цей спортивно-масовий захід зібрав у мальовничому куточку краю з величавим сосновим лісом, розкішним дитячим майданчиком, на чистому повітрі понад шість десятків дітей, які мають проблеми зі здоров'ям, з усього району. А ще батьків, вчителів, тренерів та благодійників, яких турбує проблема соціалізації дітей з особливими потребами та які докладають чимало зусиль, аби зробити їхнє життя яскравішим.

Спортивний фестиваль організувала районна організація Спілки інвалідів України за підтримки районної та міської влади.

Кожен охочий мав змогу спробувати власні сили у різних видах спорту. Зокрема, дітлахи збивали кеглі, вправлялись у стрільбі, грали у дартс та інше. І головне тут було не змагання, а можливість відчути себе у команді, серед друзів, поспілкуватися з новими знайомими. А у перерві між змаганнями діти смакували бутербродами, соками та фруктами.

Розважально-ігрову програму та невеличкий концерт учасникам та гостям фестивалю презентували викладачі та вихованці Рожищенського будинку дитячої творчості.

Батьки, які супроводжували своїх чад на фестивалі, були одностайні у думці, що подібні заходи просто необхідні для діток, які мають певні обмеження, пов'язані з різними хворобами. Адже вони дозволяють особливим діткам розкритися та повірити у себе, у власні сили та вміння. На завершення свята усі юні спортмени отримали корисні та смачні подарунки.

Тетяна Боярин
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus