USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

На Волині відбувся спортивний фестиваль «Повір у себе»

3 Грудня 2019 21:27
Міський фестиваль «Повір у себе», присвячений Міжнародному Дню людей з інвалідністю, відбувся 2 грудня у спорткомплексі «Олімп», що у Володимирі-Волинському.

У заході взяли участь 20 людей, інформує БУГ.

Кожен з учасників мав нагоду спробувати свої сили у п’яти видах програми: кидок в баскетбольне кільце на влучність, дартс, збивання кеглів, стрибок в довжину з місця, піднімання тулуба з положення лежачи.

В результаті, серед хлопців Юрій Мартинюк найбільше влучив у кільце, Роман Пархомук найбільше набрав очок у дартсі, Ілля Подзізей найбільше підняв тулуб, найкраще стрибнув з місця Назар Ношкалюк, а збивав кеглі – Іван Лучинець.

Серед дівчат найкраще піднімала тулуб Анастасія Горейко, кидала дартс Ірина Кальнюк, збивали кеглі Анна Ткаченко та Аліна Михалечко.

Усі учасники фестивалю були відзначені грамотами , медалями та солодкими призами управління освіти молоді та спорту та МЦФЗН «Спорт для всіх».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus