USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Для особливих лучан хочуть зарезервувати 30 робочих місць

25 Травня 2017 18:30
Можливість відчути себе необхідною хочуть надати в Луцькій міській раді містянам з особливими потребами. Для цього ведуть перемовини з громадськими активістами та готуються затвердити необхідне фінансування.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови 25-го травня.

Зі слів директора департаменту соціальної політики Луцької міської ради Тетяни Книш, таку ініціативу висунув виконувач повноважень Луцького міського голови Ігор Поліщук.

«У нас є багато людей із особливими потребами й чимало з них не завжди мають можливість відчувати себе соціально корисними. Тому з ініціативи Ігоря Поліщука ми пропонуємо долучити їх до роботи в департаменті соцполітики. Вони зможуть перераховувати субсидію, працювати в архіві чи, для прикладу, незрячі прийматимуть телефонні дзвінки на гарячій лінії. Попередньо маємо намір запропонувати півставки. Це стане важливим кроком для соціальної адаптації особливих лучан. Адже жінки вставатимуть зранку на роботу, фарбуватимуть губи, чоловіки голитимуться й усі чекатимуть на спілкування та те, що будуть корисними. Це вкрай важливе рішення для багатьох», - пояснила Тетяни Книш.

Окрім того, додала, що вже інформували громадські організації, аби вони подумали, кого можна долучити до роботи.

Цю ініціативу підтримали члени засідання та рекомендували ухвалити під час сесійного засідання.

Зауважимо, що з бюджету міста на це планують виділити 312 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus