USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

До 20 градусів тепла: якою на Волині та в Луцьку буде погода у вихідні

14 Жовтня 2022 13:54
Волинські синоптики обіцяють суху та теплу погоду на вихідні.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини розповіла чергова синоптикиня Волинського обласного центру гідрометеорології Надія Голя.

З її слів, у суботу, 15 жовтня, на Волині очікують на мінливу хмарність. Без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-східний 3-8 метрів за секунду. Температура повітря вночі +3...8 градусів за Цельсієм, вдень – 13-18 тепла.

У Луцьку нічні температурні показники триматимуться у межах +5...7 градусів вночі та +15...17 за Цельсієм вдень.

У неділю, 16 жовтня, прогнозують мінливу хмарність без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вночі ртутний стовпчик покаже +6..11, вдень – 14-19 вище нуля.

У Луцьку вночі температура повітря триматиметься у діапазоні від 5 до 7 градусів з позначкою «плюс», вдень – 16-18 тепла.

«На вихідні погоду на території області зумовить антициклон, який «житиме» до 19 жовтня. Тому очікуємо на суху та помірно теплу погоду, як для цього періоду часу. Денна температура повітря у середньому триматиметься в межах 16 градусів тепла, нічна – у районі +6 за Цельсієм. У нічні та вранішні години очікуємо на тумани», – каже Надія Голя.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus