USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

До 20 населених пунктів Волині немає доїзду

4 Лютого 2014 14:21
За станом на 12.00 у шести районах області – Горохівському, Іваничівському, Володимир-Волинському, Локачинському, Турійському та Рожищенському дорогами місцевого значення ще немає доїзду до 20 населених пунктів, та до 26 – він ускладнений. Протягом двох найближчих діб рух до них буде відкритий, повідомили у прес-службі волинських дорожників.

Зокрема, вчора о 16.00 волинські дорожники ліквідували снігові перемети і відкрили рух на територіальній дорозі державного значення Т-03-02, що з'єднує райцентр Володимир-Волинський із селищем Павлівка, що в Іваничівському районі. Для відновлення руху тут була потрібна добова робота належного МНС великого артилерійського тягача, шнекоротора, фронтального навантажувача ПК-6, автогрейдера, бульдозера Т-150.

Сьогодні інтенсивно йдуть роботи для відновлення руху на територіальній дорозі державного значення Т-03 -05, що з'єднує райцентр Локачі із селищем Павлівка. На розчистці працюють великий артилерійський тягач, шнекоротор на базі автомобіля «Урал», автогрейдер, бульдозер Т-150, бульдозер ДТ-75. Якщо техніка, амортизаційні строки експлуатації вже давно минули, не поламається – прогнозований час відкриття руху по цій дорозі – 16 година 4 лютого.
Фото Валерія Мельника
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus