USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

До 95% українців, які виїхали з країни через війну, хочуть повернутися, – Зеленський

18 Квітня 2022 11:59
Від початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України, мільйонам наших земляків довелося виїхати з України. Але більшість із них, впевнений президент Володимир Зеленський, планують повернутися.

Про це він розповів в інтерв’ю CNN, яке опублікував Офіс Президента, пише 24 канал. Але зробити це українці зможуть лише за умов стабілізації ситуації в країні.

«Близько 93 – 95% тих людей, які виїхали через війну, хочуть повернутися», – підкреслив Зеленський.

Усі ці люди прагнуть повернутися додому. Але президент додав, що робити це ще зарано. Передовсім жінкам і дітям. Він зазначив, що їхати до України можна буде лише в разі стабілізації ситуації.

Зазначимо, що Управління Верховного комісара у справах біженців повідомило про те, що Україну покинуло понад 4,6 мільйона людей. Відомо також про 7,1 мільйона, які виїхали до безпечніших регіонів країни. Тож від початку повномасштабної війни свої оселі покинули 11,7 мільйона людей, а це понад чверть населення країни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus