USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

До чебуреків ще й горілка: на авторинку в Луцьку жінка продавала алкоголь «з-під поли»

18 Листопада 2021 13:45
18 листопада муніципалам надійшла скарга на громадянку, яка незаконно торгує алкоголем на авторинку в Луцьку.

Працівники департаменту муніципальної варти оперативно відреагували на повідомлення та зафіксували на вулиці Єршова продаж рідини з різким запахом спирту, інформують у Фейсбуці на сторінці муніципалів.

Жінка, яка на перший погляд торгувала чаєм та чебуреками, пляшки з алкоголем ховала в сумці.

На порушницю склали протокол за ч.3 ст.156 КУпАП, яка передбачає штраф від 6800 до 13600 грн.

Раніше повідомляли, що лучани масово скаржаться на діяльність так званих наливайок, які торгують сурогатом на території міста. Зокрема, проблема наливайок існує на території ринків Лучеськ, Північний та Центральний.

Реагуючи на це, мер Ігор Поліщук доручив керівникам поліції та муніципальної варти провести переговори з усіма власниками ринків. «Будуть здавати контейнери в оренду наливайкам – знайдемо на них управу», – акцентував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Микола Показати IP 18 Листопада 2021 14:15
Замйотано ! Здавати в оренду наливайки для торгівлі сурогатом власники нужників більш не будуть ! Тепер будуть торгувати самі !
Олег Показати IP 18 Листопада 2021 14:58
Всім відобо, що на кожному ринку є мінімум декілька таких точок
Лучанин Показати IP 18 Листопада 2021 21:48
"Муніципалам надійшла скарга" Коли б..... ви навчитесь працювати на випередження з порушниками для ефективності роботи,а не по скаргам .... Кожен лучанин бачить ті проблеми,а ви ні(просто не хочите це робити) А винен в цьому як не крути,міська влада з мером міста,чия бездіяльність доводить до цього

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus