USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Воїни Любарта» - вже завтра професійні бої в Луцьку

24 Червня 2017 15:11
Видовищний Міжнародний професійний турнір зі змішаних єдиноборств «Воїни Любарта» відбудеться з нагоди Дня молоді у Луцькому замку. У запеклих протистояннях зійдуться представники клубів «Прайд», «Воїн», «Пітбуль» та «Легіон» із відомими бійцями з Азербайджану, Туреччини, Сербії, Білорусі та України.

На змаганнях волиняни битимуться пліч-о-пліч в одній команді.

Організатор спортивного свята - голова Волинської обласної Федерації «Козацький Двобій», президент Волинського регіонального Клубу бойових мистецтв «Pride» Олександр Кулаков розповідає, що таке дійство на Волині відбуватиметься вперше.

«Тренери та найбільш титуловані луцькі спортсмени уперше виступатимуть як одна команда професіоналів та відстоюватимуть честь рідного краю. Також для глядачів придумали немало цікавого. Розважальна програма включатиме спортивні виступи та відкриті тренування, покази мод та будуть задіяні професійні аніматори. А для гурманів підготували сюрприз – їх частуватимуть оригінальними стравами», - розповідає Олександр Кулаков.

Варто зазначити, що «Прайд» об’єднує найкращих спортсменів Луцька, які є прикладом справжнього козацтва для дітей та молоді – виховання громадянина-патріота України, утвердження любові до Батьківщини, духовності, моральності, шанобливого ставлення до національних надбань українського народу, наслідування найкращих прикладів мужності та звитяги борців за свободу та незалежність України як з історичного минулого, так і захисників, які сьогодні відстоюють суверенітет та територіальну цілісність держави у боротьбі із зовнішньою агресією.

Дійство розпочнеться 25 червня об 11 годині, а кульмінація заходу – професійні поєдинки – о 20:00.

Побачити, як прфесіонали тренуються, лучани мали змогу в Центральному парку імені Лесі Українки в Луцьку.

Організатори заходу гарантують лучанам та гостям міста незабутні емоції, яскраві враження, смачну кухню та крутий відпочинок.

Підготовка до поєдинків у Луцькому замку вже триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
) Показати IP 8 Червня 2017 21:20
Круто. Прайд як завжди, ТОП. Нажаль тільки Кулаков активно проводить змагання у Луцьку та популяризує бойові мистецтва.
Я Показати IP 12 Червня 2017 09:09
є в Луцьку багато хороших клубів але не у всіх є фінансова підтримка как в "Прайді" (ТИП-ТОП)
Ти до Я Показати IP 24 Червня 2017 14:08
Не у всіх є голова на плечах, таке бажання популяризації спорту, як в Кулакова. Людина готова до самопожертви особистим часом заради улюбленої справи, він один з не багатьох, хто є прикладом для молоді!
Джек до Ти Показати IP 24 Червня 2017 18:00
Ага,за добре слово старається а не за $
ха до Джек Показати IP 24 Червня 2017 20:29
а що поганого в тому щоб корисне поєднати з улюбленим?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus