USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У луцькому парку - promo-тренування спортсменів

19 Червня 2017 13:16
Два десятки спортсменів провели відкриті тренування, під час яких усі перехожі могли побачити на власні очі, як готуються до поєдинків професіонали. Для волинян настав останній підготовчий тиждень, наприкінці якого вони зійдуться в сутичках з іноземними бійцями.

Тренування відбулося в Центральному парку імені Лесі Українки в Луцьку 18 червня.

Як розповів головний організатор заходу, Президент Клубу «Прайд» Олександр Кулаков, волинські бійці зараз - у хорошій формі.

«У парку відбулося promo-тренування спортсменів волинської збірної «Lubart’sWarriors». Бійці провели загальну розминку, потім перейшли до відпрацювання «коронних» комбінацій та роботи на снарядах. Я бачу, що наші спортсмени перебувають в чудовій спортивній формі та «заряджені» тільки на перемогу. Більше того, перемога в турнірі «Воїни Любарта» відкриє широкі можливості для наших спортсменів, адже змагання проходитимуть за підтримки Професійної Ліги «PROFC-UA» та Міжнародної Ліги змішаних єдиноборств «GEFC». Ці організації плідно співпрацюють з такими всесвітньо відомими промоушн-компаніями як «PrimeSelection», «Bellator» та «UFC», - говорить Олександр Кулаков.

Нагадаємо, що видовищний Міжнародний професійний турнір зі змішаних єдиноборств «Воїни Любарта» відбудеться з нагоди Дня молоді 25 червня у Луцькому замку.

У запеклих протистояннях зійдуться представники волинських клубів «Прайд», «Воїн», «Пітбуль» та «Легіон» із відомими бійцями з Азербайджану, Туреччини, Сербії, Білорусі та України.
Головний організатор турніру: Волинський регіональний Клуб бойових мистецтв «Прайд» за підтримки Професійної ліги змішаних єдиноборств «PROFC-Ukraine». Серед інформаційних партнерів заходу - Інформаційне агентство Волинські Новини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus