USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

До дня народження Героя на Волині відкрили пам'ятну дошку

20 Травня 2015 13:37
Герою з Волині, добровольцеві «Айдару» 19 травня було б 27… Меморіальну дошку на честь загиблого у зоні АТО Миколи Королька відкрили 19 травня у селі Тоболи Камінь-Каширського району. Символічно подію приурочили до дня народження Героя. Про це інформує Волинська газета.

День народження земляка у селі став днем, сповненим скорботи, співчуття, які водночас поєднувалися з невимовною гордістю за те, що громада виховала людину-патріота високих моральних якостей.

Окрім рідних, друзів, однокласників, місцевих мешканців, сільської влади вшанувати світлу пам’ять воїна прийшли представники райдержадміністрації та районної ради.

Школярі разом із вчителями-наставниками підготували художні номери, які віддзеркалювали їхню любов до Батьківщини, захоплення героїзмом відданих синів України, сум за тими, хто мужньо і відважно боронив країну від ворога.

На фасаді місцевої загальноосвітньої школи встановили цей пам’ятний знак, який освятив настоятель храму Різдва Христового села Старі Червища отець Іван.

Інформаційне агентство Волинські Новини ще в серпні 2014 року повідомляло, що вдова волинського воїна не може отримати допомогу. Тоді жінка розповіла, що чоловік поїхав від неї на війну тихцем.

Микола Королько 1988-го року народження. Його поховали у селі Тоболи Камінь-Каширського району.

Нагадаємо, з вдовою загиблого айдарівця Валентиною Королько свого часу трапився прикрий інцидент: її висадили з маршрутки, бо водій не захотів врахувати пільгу на безоплатний проїзд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus