USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

До кінця року у Луцьку можуть оголосити тендер на придбання тролейбусів

19 Лютого 2019 15:19
Вже до кінця року в обласному центрі Волині можуть оголосити тендер на придбання тролейбусів, адже наприкінці грудня був укладений договір на оновлення рухомого складу ЛПЕ на суму 4 мільйони 360 тисяч євро.

Про це йшлося 19 лютого під час засідання постійної комісії міської ради з питань комунального майна та приватизації.

Як розповів директор департаменту економічної політики Олександр Озінович, 28 грудня був підписаний договір на 4 мільйони 360 тисяч євро на оновлення рухомого складу Луцького підприємства електротранспорту. З його слів, далі департамент фінансів та бюджету буде вносити зміни до рішення по умовах закупівлі, а тоді попередню тендерну документацію на Європейський інвестиційний банк, і якщо все буде добре, то до кінця року розпочнеться тендер.

Щодо кількості тролейбусів, то посадовець зауважив, що будуть дивитися на пропозиції.

«Ми вивчали ринок, наприклад, низькопідлоговий тролейбус довжиною 12 метрів коштує від 5 до 6 мільйонів гривень», - зазначив Олександр Озінович.

Нагадаємо, раніше йшлося про те, що для обласного центру Волині планують закупити 30 тролейбусів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ололо Показати IP 19 Лютого 2019 17:18
Щось все затягнуто: казали, що тендер оголосять в лютому, а до кінця року тролейбуси вже будуть. Тепер кажуть, що тендер тільки оголосять до кінця року...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus