USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

До кінця цього тижня в аптеках з'являться маски, – Ляшко

19 Березня 2020 15:26
Захисні хірургічні маски в українських аптеках повинні з’явитися вже 20 – 21 березня. Ці засоби індивідуального захисту, можливо, з’являться не відразу всюди, але «напруга буде знята», обіцяють у МОЗ.

Прем’єр-міністр, міністр економіки зустрічалися ще раз з усіма вітчизняними виробниками засобів індивідуального захисту. У них є домовленості, підписані меморандуми, тож на українському ринку найближчим часом очікується значне поповнення засобів індивідуального захисту.

Про це на брифінгу 19 березня заявив заступник голови МОЗ Віктор Ляшко, передає 24 канал.

«У суботу – п’ятницю очікується, що й хірургічні маски повинні з’явитися у вільному доступі в аптечних мережах. Можливо, – не у всіх, але напруга буде знята», – заявив Ляшко.

Він також повідомив, що уряд додатково виділив гроші на закупівлю засобів індивідуального захисту для всіх працівників центральних органів виконавчої влади та для передачі засобів закладам охорони здоров’я.
Дещо раніше через пункт пропуску у Волинські області «Ягодин» контрабандою двічі намагалися вивезти великі партії медичних масок – по 50 і 20 тисяч.

Також повідомялося, що в Мілані затримали 53-річну українку, яка незаконно продавала медичні маски, попри заборону виходити на вулицю. Її оштрафувала італійська поліція.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 19 Березня 2020 15:56
Вже два місяці торочать, що Україна "готова", а в аптеках навіть спирту нема, тошнить вже від мови цих "спеціалістів" при владі, перші, хто нагнітає ситуацію і спричиняє паніку, так це вони, бо їх слова розходяться з реальністю, довіри особисто у мене до них повний нуль.
Анонім Показати IP 19 Березня 2020 17:38
Карантин,самоізоляція,транспорт зупинили,а масок немає.Комедія з комедіянтами.
лучанка до Анонім Показати IP 19 Березня 2020 19:21
Маски і так є, правда, по 17 грн за шт ,а раніше була 2 грн з копійками.
Тетяна Показати IP 19 Березня 2020 21:37
До кінця котрого тижня?
олег Показати IP 20 Березня 2020 07:01
і де ж та влада зеленська і на що вона дивиться коли маска коштувала 2 грн. а зараз 25 грн. щось нікого за це не карають

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus