USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

До Клімчука додому – лучан кличуть колядувати

7 Січня 2014 13:44
«Поколядувати» до голови очільника ОДА Бориса Клімчука закликає активіст лучан. Організувати такий собі святковий протест пропонує користувач olsad на луцькій дошці.

«Якось читаючи новини зловив себе на думці, а чому це Луцьк такий пасивний в соц.-політичній діяльності. Практично щодня, щось відбувається в Києві, Львові, Тернополі, ба навіть в Донецьку, Харкові й Одесі. У нас же чомусь стуканина по клавіатурі - єдина форма протесту. І мені стало соромно, що я теж такий задрот, який сидить в теплі перед монітором», - розмірковує він.

«Власне, пропоную взяти приклад і на різдвяні свята навідатись на автомобілях в гості до нашого любого губернатора (який судячи з останніх інтерв'ю із зони комфорту так і не вийшов) та посприяти тому, щоб він вкотре навідався до лікарні з цілю відкапатись після алкоотруєння», - додає лучанин.

Офіційна мета візиту, зі слів активіста, – колядування.

«Офіційно - їдемо вітати з Різдвом, поколядувати... Питання поставити. От мене наприклад цікавить за які гроші організовувався антифашистський мітинг, антимайдан. Чому на з/п грошей немає, а на вітальні білборди є і ще багато чого. Отож: - Збір пропоную 9.01 о 18-00 на парковці епіцентру (велика транспортна розв'язка, багато місця); - 20 хвилин організаційних питань і вперед; - по можливості з собою брати різдвяну символіку - зірки, вертепи, свято все ж таки», - резюмує olsad «Станом на зараз є 4 автомобілі готових взяти участь. Всім бажаючим прохання приєднатись і розповсюдити інформацію; Хто без авто - приєднуйтесь, думаю знайдемо як підвезти», - пише чоловік.

Насамкінець він уточнює, з його слів, найважливіше: де живе губернатор?

Тема набула популярності на форумі. Долучитися пропонують і велосипедисти. Інші активно обговорюють, де саме може перебувати губернатор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
Сергій Показати IP 7 Січня 2014 15:39
я за!
бабо до Сергій Показати IP 7 Січня 2014 17:56
дідо то ти?:) Приємно познайомитись!:) Ти якийсь багатоніковий!:) Але спалився!:) А завтра я ще твою адресу повідомлю!:) Чекай гостей...
Не зрозумів Показати IP 7 Січня 2014 16:41
То йдемо протестувати чи колядувати? НЕхай olsad напише де живе, заодно і до нього прийдемо "колядувати" і мирно порозписуємо стіни квартири словами вдячності. Слабо?
Лучаночка до Не зрозумів Показати IP 8 Січня 2014 11:57
Звичайно ж "колядувати") Ви що, не зрозуміли? То ж для того, щоб колядувати, треба збирати автомобілістів, велосипедистів і просто багато людей та їхати поспівати, "бо ж свято все-таки" і поставити питання (особливо останнє робиться якраз на Різдво))))
Наталія Показати IP 7 Січня 2014 16:58
Знову звертаюся до ВН! Вибачте, але якого чорта тут коментарі пропадають? Перед цими двома коментарями був ще один. Де він пропав? Чого він пропав? а не тому, що він був НЕ в підтримку даного заходу?
Віка до Наталія Показати IP 7 Січня 2014 17:24
А до ВП не хочете звернутись з цього приводу, пожалітись, там таких дуже "чують" і "вітають"?!:) Йдіть на "дошку" і з автором olsad(ослом) поспілкуйтесь особисто, а то 9-го його "загребуть" і не побачите "героя" і срачу тут меньше буде!
Наталія до Віка Показати IP 8 Січня 2014 00:49
Якщо загребуть, то така його доля) Турбує те, що коментарі зникають з сайту
Наталія до Віка Показати IP 8 Січня 2014 00:52
а на ВП толку іти, якщо там все те саме
Ніка до Наталія Показати IP 8 Січня 2014 10:41
Так то ж апазицийній сайт, там повинні все проти влади публікувати!:)
Наталія до Ніка Показати IP 8 Січня 2014 11:53
Я вам про одне, ви мені зовсім про інше. Хай хоть ВП буде суто провладним сайтом, але коментарі відвідувачів навіщо стирати? Причому тут провладний чи опозиційний сайт, якщо коментарі пропадають під статтями про футбол, про волинський інтернат, про заяви церковників? Влада немає ніякого відношення до стирання коментарів
до до Наталія Показати IP 8 Січня 2014 13:29
А вони так вирішили от і фсе!:)
Павло до Наталія Показати IP 7 Січня 2014 17:28
Не диктуйте умови сайту і не лякайте! Йдіть це краще ВП розкажіть!:) І навчіться нарешті поважати точку зору, яка відрізняється від вашої!!!
Наталія до Павло Показати IP 8 Січня 2014 00:45
Я, якраз, чужу точку зору поважати вмію, бо я не сиджу і не витираю коментарі, які мені не подобаються, коли вони відрізняються від тої, яку диктує сайт)
Ніка до Наталія Показати IP 8 Січня 2014 10:43
Сайт нічого не диктує! Сайт пише, публікує статтю-матеріал, а от коментатори вже свій "розум" проявляють!:)
Вальдемар до Ніка Показати IP 8 Січня 2014 12:00
Справді, і коментатори самі ж стирають чужі коментарі - це ж так логічно.
Наталія до Павло Показати IP 8 Січня 2014 00:46
І коментар якраз то не мій пропав, хоча мої пропадають тут з заданою періодичністю) як тільки щось пишеться проти думки, яка висловлена в статті
йован Показати IP 7 Січня 2014 17:08
а заодно розкажете за які гроші ваш майдан функціонує
1 Показати IP 7 Січня 2014 17:42
Бородач вже давно чухнув подалі. Якщо він губернатор цілого краю-то мав би прийти на Майдан та виступити перед своїм краєм, а не перед своїми однопартійями. А то так вже було з КПРС, голова обкому звітував лише наверх, так і розвалилися.
123 до 1 Показати IP 7 Січня 2014 17:50
Сідай - "1"!!!
алекс Показати IP 7 Січня 2014 22:07
З Різдвом Христовим Вас волиняни! Ми ще не проснулися, на жаль!!!!
Остап Показати IP 8 Січня 2014 11:44
Огляніться навколо... Змінюйте світ в найближчому оточенні... Витріть пилюку в підїзді, позамітайте, підніміть обгортку цукерка, що кинула Ваша дитина на вулиці, не смітіть насінням, не чекайте що хтось Вам прийде і все зробить. Люди мають це зрозуміти. Починайте з себе. Влада цього не зробить. Владі - ганьба!!!
Вишня до Остап Показати IP 8 Січня 2014 13:34
Владі дійсно "ганьба" бо: НЕ витерла пилюку в підїзді, НЕ позамітала, НЕ підняла обгортку цукерка, що кинула Ваша дитина на вулиці, смітить насінням, ВСЕ чекає що хтось прийде і все зробить. Люди цього НЕ розуміють! Ой ганьба такий... м ЛЮДЯМ Українцям-Єуропейцям!!!
olsad бордівський Показати IP 8 Січня 2014 16:39
Скільки цікавого я сьогодні прочитав, особливо в коментах на ВП і ВН. Там навіть якийсь олсад щось писав, потім правда пропав десь. Власне до чого я - не ведіться на всі висер* там. Їдемо 9-го о 18-00. Запрошуйте друзів знайомих,.. велосипедистів, пішоходів. Друкуйте свої послання, я думаю їх накопилось чимало. В любому випадку - нічого кримінального ми не робимо. Але коли зробимо... вже пізно буде!:( Сухариками запасайтесь, а потім вирушаємо...!!!
Man of the Lutsk Показати IP 8 Січня 2014 19:27
Самий головний вис** - це olsad на LutskBoard, який з подачи Пащенка організовує ці всі "акції"! А біля Олімпії не хочете акцію провести, як Пащенко обманює дітей та їх батьків, які в його Олімпію ходять? Не дарма всі тренери з тенісу від нього пішли!:) А оплату за секції через касовий апарат проводити потрібно і податки платити, а не дружину підсилати плакатися!
Колишня тенісистка з до Man of the Lutsk Показати IP 9 Січня 2014 02:22
За тренерів з Олімпії голосно говорити не буду, оскільки не знаю достеменно, але чому клієнти звідти пропадають - це знаю. Я була частим клієнтом, оскільки дуже часто знімала корти. Після серії хамства з боку їхніх мимр на рісепшені і з боку адміністрації не тільки я, але й всі мої знайомі, з якими граю в теніс, забралися звідти. Тренерів тих,з якими грала, там також давно немає, а вони успішно грають в інших спортивних клубах. Про обманутих батьків і дітей - це також правда. Швидше в його СК вклоняються грошовим мішкам, яким віддає найкращий час на корти, зате потім дітям в 10 років виділяє корти на 8-9 вечора! (сама через це пройшла) А до Олімпії зараз чого іти? Його ж немає. Він же людей типу на автомайдан зібрав, на ТВ виступив, а як почалися арешти і суди, то він благополучно втік на Мальту. І йому паралельно що з Олімпією. Вже якщо проводити акцію, то краще зразу в нього біля дому)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus