USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

До літа у громадському транспорті Нововолинська запровадять електронний квиток

10 Січня 2023 08:42
Компанія CityCard пройшла конкурсний відбір та буде займатися впровадженням електронних квитків у громадському транспорті Нововолинської громади.

6 січня міський голова Борис Карпус підписав угоду про співпрацю з представником компанії CityCard, повідомляє Нововолинська міська рада.

До літа заплановано встановити необхідне обладнання в автобусах та налагодити роботу за новим алгоритмом.

Міський голова висловив упевненість, що впровадження е-квитка буде позитивним нововведенням як для пасажирів, так і для водіїв та власників автобусів. Адже дасть можливість зробити діяльність перевізників більш прозорою, а оплату проїзду зручнішою.

Нагадаємо, у Нововолинську визначили переможця конкурсу на встановлення е-квитка в маршрутках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Микола Показати IP 10 Січня 2023 09:11
Співчуваю
Цікавий Показати IP 10 Січня 2023 10:28
У скільки виллється таке "осучаснення" двох маршрутів міській казні та нововолинцям (у місті фактично працюють тільки 2 маршрути)?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus