USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

До Луцька прибудуть гімнастки з різних регіонів України

17 Листопада 2016 22:54
Протягом 19-20 листопада у місті Луцьку відбудеться відкрита першість з художньої гімнастики «Західна зірочка-2016». Участь в заході візьмуть гімнастки віком від трьох до дванадцяти років. Турнір організовують тренери з луцького клубу «Спорт-Естет».

"Це будуть перші подібні змагання. До обласного центру Волині приїдуть 15 команд, зокрема очікуємо на учасників з Вінниці, Володимира-Волинського, Дніпра, Калинівки (Вінницька область), Києва, Луцька, Львова, Одеси, Хмельницького. Найменші учасниці виступатимуть без предмета, а старші дівчатка – з предметами. Запрошуємо усіх бажаючих відвідати «Західну зірочку»", – повідомила Інформаційному агентству Волинські Новини тренер «Спорт-Естету», майстер спорту міжнародного класу Анна Войнаровська.

Змагання відбуватимуться у спортивному комплексі Східноєвропейського національного університету (проспект Президента Грушевського, 2 Б).

Нагадаємо, що нещодавно вихованки «Спорт-Естету» привезли з турніру «Золота осінь», що відбувався у Рівному, вісім медалей різного ґатунку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
спорт Показати IP 18 Листопада 2016 20:31
молодці

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus