USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку змагалися «Весняні зірочки»

8 Березня 2017 11:17
Відкрита першість спортивного клубу «Спорт-Естет» – «Весняні зірочки» відбулась у Луцьку 5 березня.

Участь в змаганнях взяло шістдесят гімнасток віком 3-12 років.

«Це були винятково змагання нашого клубу. Розпочинаючи з 2017 року в художній гімнастиці змінилися правила, і діти виступали за нововведеними змінами.

Поки що не всі діти справляються, але загалом всі виступили добре. Головне – більшість дітей росте професійно. Для старших дівчаток «Весняні зірочки» стали відбором для участі в українському турнірі в рамках «Кубка Дєрюгіних», де виступлять наші вихованки Рибак Ірина та Кутова Вероніка (обидві 2005 року народження). Згаданий престижний турнір відбудеться в столичному Палаці спорту», – повідомила Інформаційному агентству Волинські Новини тренер «Спорт-Естету» Анна Войнаровська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus