USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

До Луцька прибули президенти України та Польщі

9 Липня 2023 10:42
Сьогодні в Луцьку відбуваються заходи із вшанування пам'яті усіх жертв Другої світової війни та 80-ї річниці Трагічних подій на Волині.

Як стало відомо, на Волинь прибули президенти України та Польщі. Володимир Зеленський та Анжей Дуда завітали у костел Петра і Павла. Там розпочалася жалобна меса.

Разом з президентами в заходах беруть участь глава УГКЦ Святослав Шевчук, предстоятель ПЦУ Епіфаній, митрополит Луцький і Волинський Михаїл, керівник ОП Андрій Єрмак.

Учора глава УГКЦ Святослав Шевчук під час візиту в Луцьк зазначив, що сьогодні в межах вшанування пам'яті жертв Волинської трагедії мають зустрітися президенти України та Польщі. Попередньо, на зустрічі презентують заяву про прощення і прийняття, підписану главами УГКЦ та Католицької церкви Польщі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Микола Показати IP 9 Липня 2023 16:41
Цікаво, коли попередній раз у Луцьку було одразу два Президенти держав.
Підпільник Кіндрат до Микола Показати IP 9 Липня 2023 18:22
Так вони ж були не самі, а з єрмаком !))
Андрійнь... до Микола Показати IP 9 Липня 2023 20:36
Мені здається що всі крім покійного Кравчука були в Луцьку з тими чи іншими президентами Польщі. Для поляків візит в Луцьк це черговий раз нагадати своєму електорату, що волинь...ну ви розумієте.... а наші чи то свідомо чи то по дурості заграють з ними в цю гру.... колись вже грали так з кримом з іншими президентами.....
Ще не зовсім свідоми до Андрійнь... Показати IP 10 Липня 2023 18:17
Поляки нам дуже допомагають у цей скрутний час. А українські гниди страшніші московських "вшів"
Миколі Показати IP 9 Липня 2023 20:01
В Луцьку був попередник Дуди Комаровський, був і Дуда

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus