USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку - військові літаки. ОНОВЛЕНО

18 Травня 2014 17:07
Луцький військовий аеродром «ожив». Учора, 17 травня, на летовище прилетіли українські військові літаки. Перебазування льотного складу відбулося в рамках льотно-методичного збору. Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили активісти Організації Волинських Авіалюбителів "ОВАЛ". Інформацію про прибуття літаків на Луцький військовий аеродром підтвердили у прес-службі Збройних сил України.

Отже, 6 років на аеродромі в нас була тиша. Вчора протягом дня без шуму прилетіли 7 військових літаків. Над містом вони не проходили, тому лучани не могли їх помітити. Але в Шепелі, Боголюбах, Милушах, Липлянах і районі Вишкова вони народ вже «підняли на вуха», коли йшли на посадку над цими селами.

«17 травня в рамках льотно-методичного збору, що проходить в частинах ВПС, на військовий аеродром Луцьк з аеродрому Старокостянтинів (Хмельницька область) перелетіло 4 фронтові бомбардувальники Су-24М, 2 навчально-бойових літаки Л-39 і транспортний літак Іл-76МД . Бомбардувальники Су-24М несли на зовнішніх крилевих підвісках блоки некерованих авіаційних ракет.


Згідно з попередніми даними, літаки пробудуть у Луцьку тиждень, провівши декілька льотних змін, у тому числі польоти на навчально-бойове застосування на авіаційний полігон Повурськ під Ковелем», - повідомили активісти організації «ОВАЛ».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 31
ranger Показати IP 18 Травня 2014 21:12
О, музей украинской авиации встал на крыло. Техники нет, летать некому, средний налет четыре часа в год. Да.... Вот оно 23 года бл...тва. А летчикам респект, приятное зрелище, как не круто !!!
Игорь до ranger Показати IP 21 Травня 2014 22:24
Если по вашим словам техник нет, то что летало в Луцке, и что это тогда - http://spotters.net.ua/search/?airline=Ukraine+-+Air+Force
Лучанин Показати IP 18 Травня 2014 22:40
Rangeru, піди почитай новості подмосковья.
Лучанин Показати IP 18 Травня 2014 23:33
Да, дуже тихо... Я ще з матірю обговарював, як гул почув, чому це 76-й так низько пішов. А виявляється це він на посадку заходив, таки правда. А ви кажете що ніхто не замітив, і це при закритих вікнах. Те що ракети некеровані це пів біди, аби мізки в них ними ж керовані були, бо зараз з цим дуже велика проблема.
Анонім Показати IP 18 Травня 2014 23:39
Та це всі замітили і не тільки в названих селах...
Жителька Показати IP 19 Травня 2014 13:05
В селі Забороль летіли майже над самим лісом- було видно і ДУЖЕ чути, дитина закричала- мама що війна? Про таке попереджати потрібно!
Організація Волинськ до Жителька Показати IP 19 Травня 2014 13:38
Політ на гранично малих висотах - звична справа для військових пілотів. Це могло бути зроблено для максимального приховання перельоту від радіолокаційних засобів супротивника та для перевірки функціонування власної системи протиповітряної оборони. Вся сучасна військова авіація застосовується на гранично малих висотах. І що це за військові, що мають попереджати цивільних про свої дії?! :-) Радянські часи і 90-ті роки, бачу, вже забули, коли кожен день так літали і люди навіть уваги не звертали. А тепер десь військовий літак пролетить над Волинню, так всі це так обговорюють, ніби це НЛО пролетіло. Аж смішно. :-)
Усьо впєрєді..жді до Організація Волинськ Показати IP 19 Травня 2014 22:37
Точняк, а в 70роки? Все ревло і гуділо, а по ночам ще і на авіоремонтному ....на закуску..Та і СУ-24 відносно малошумні..СУ-17 шумніші...Але більш порадує коли F18E тут появляться, а краще F35....на москаля..на шакалюгу москаля..
Москаль до Усьо впєрєді..жді Показати IP 21 Травня 2014 09:44
коментар було видалено
кацап до Усьо впєрєді..жді Показати IP 10 Червня 2014 03:00
F-35 F-22 от этих корыт отказались и австралия и германия. Пока лучшие самолёты это СУ-35 и СУ-37.
Улик Показати IP 21 Травня 2014 11:02
Хай літають собі на здоровя. Але у нас тут на аеродромі теж бачу стоять літаки свої. То вони хоч літати можуть чи все тю-тю?
=) до Улик Показати IP 21 Травня 2014 15:49
У нас тут колись стояла бригада стратегічної і тактичної авіації, переважно бомбардувальники і були прикордонники - вертольоти. Техніка досі на аеродромі стоїть, але вона вже не літає. Хіба-що повністю перероблювати. Але аеродром діючий, один з найкращих. Досі працює і військові там працюють.
Організація "ОВАЛ✈" до =) Показати IP 21 Травня 2014 18:25
Стратегічної авіації у Луцьку ніколи не було.
Місцевий Показати IP 21 Травня 2014 22:21
Був би радий чути такі літаки кожен день. Це такий кайф для мене)) СУПЕР!!!
Олег с Волги Показати IP 26 Травня 2014 11:14
Вот это армада, целых семь бортов. На керосин СМСками набрали? У нас на аэродроме вертушки в воздухе с утра до ночи, минимум четыре дня в неделю. Высотные каждый день мимо города пролетают. И никаких восторгов. Это их обычная работа.А вы то тут раскукарекались. Дальше границы ваши всё равно не долетят. Наш Авиадартс посмотрите, вот где мастера. 7 військових літаків, 7 військових літаків. Ваши лiтакI только по гражданскому населению, да по своим военным могут долбить (Волноваха). Кто не верит, посмотрите https://www.youtube.com/watch?v=S7FF3CmwYQ4.
Олег с Волги Показати IP 26 Травня 2014 11:48
Вот это армада, целых семь бортов. На керосин СМСками набрали? У нас на аэродроме вертушки в воздухе с утра до ночи, минимум четыре дня в неделю. Высотные каждый день мимо города пролетают. И никаких восторгов. Это их обычная работа.А вы то тут раскукарекались. Дальше границы ваши всё равно не долетят. Наш Авиадартс посмотрите, вот где мастера. 7 військових літаків, 7 військових літаків. Ваши лiтакI только по гражданскому населению, да по своим военным могут долбить (Волноваха). Кто не верит, посмотрите https://www.youtube.com/watch?v=S7FF3CmwYQ4.
НЕЛУЧАНИН до Олег с Волги Показати IP 31 Травня 2014 13:19
ти балабол? і де з того відео видно, хто по кому стріляє ? і до вас ще доберемось, не переживай
ростовчанин Показати IP 28 Травня 2014 22:36
украинцы хватит бандеровцев слушать . зачем своих убиваете ?
Сергей до ростовчанин Показати IP 29 Травня 2014 15:18
Так не своих ведь. И не безоружных. Ваших там больше, чем наших, продавшихся за бабло. Вот так-то, русский ты мой "брат". Ваши погранцы дают зеленый коридор наемникам. Ваши вооружают это отребье. Вот и думай, кто бандеровенц а кто убийца Каин....
НЕЛУЧАНИН до ростовчанин Показати IP 31 Травня 2014 13:20
кого своїх ? найманців кадировських ? може для вас вони і свої, а для нас - бандюки
Пенсионер до ростовчанин Показати IP 14 Червня 2014 09:40
Вот последнего террориста кончим и больше не будем.
ростовчанину Галина Показати IP 30 Травня 2014 11:04
"Дорогой ты мой Русский брат", да иметь такого брата,лучше иметь плохого соседа, ведь вы нация ненасытная, для вас все национальности - дебилы, рабы, которые должны вам служить,а ведь посмотрите на себя со стороны, вам чем побольше крови тем лучше ,вы насытиться не можете,если не воюете за пределами своих кордонов, то "террористов" уничтожаете вместе со своим народом у себя дома,либо со своим "братом", вы бойцовская нация,(как есть бойцовские петухи , собаки) аналогично, да еще можно назвать ордой, пришла, убила, ограбила , завоевала, и глотку рвет,что меня освобождает. От кого? Избавьте нас от себя, и нас освобождать не надо, мы со всеми народами прекрасно живем, вам этого не понять, у вас ненависть прет из глаз, ну а если у нас все хорошо, вы будете делать провокации и врать,врать, что это не вы,уезжайте к себе в Россию , там где ваши корни, живите радуйтесь жизни вы среди своих,у себя дома, а мы уж как-то проживем без вас. На Украине 60% Украинцев Считают Русских братьями, в тоже время 80% Русских готовы с оружием идти убивать Украинцев.Слава Украине! Аминь!
Павлович до ростовчанину Галина Показати IP 4 Червня 2014 13:52
Ну какие они братья! И Кто это выдумал! Они это, ассимилированные беглыми ворами-разбойниками, местные народности: мордва, эрзя, мошква, чудь, вязь, удмуртия, мари, меря, мещера, угра и т.д... Они потомки тех головорезов, которые обустроились на землях аборигенов. Это болотно-лесной разбойный зброд. Славян там днём с фонарём не сыщешь!
ветеран до Павлович Показати IP 7 Червня 2014 20:56
коментар було видалено
Илья Крымчанин до ростовчанину Галина Показати IP 10 Червня 2014 21:43
Господи , что с В А Ш И М мозгом сделали !!! Может пройдёт время и разум ваш прояснится , СНОВА обретёт способность анализировать , сопоставлять . Поговорим тогда . Может за рюмкой чая , а может ещё как . И не забывайте НАРОДНУЮ мудрость - " Никогда не говори никогда " ! Это я так , обидеть не хочу НИ КОГО !!!
беркут до ростовчанину Галина Показати IP 13 Червня 2014 19:13
Вы случайно Русских с Американцами не перепутали. Кто Вам жизнь дал после 2 мировой? Неужели Бандера ?
Пенсионер до беркут Показати IP 14 Червня 2014 09:53
Приперлись на Украину,убивали и грабили украинцев,убивали почем зря во 2-ю мировую(Сталин-украинцев не жалеть!Жуков-слушаюсь.товарищ Сталин!).Потом устроили голод в 1945-1948 гг.И кто остался в живых теперь должны благодарить россиян,что они им "жить дали"?!Да никогда бы не знать их,еще со времен Золотой Орды!Оттуда вышли и никак не изменятся.
рогач до ростовчанину Галина Показати IP 16 Червня 2014 17:01
героям слава
до Павловича Галина Показати IP 5 Червня 2014 10:24
Як приємно читать Вашу відповідь, Ви розібрали росіянина по запчастинах, повинні вони знать, як про них думають а цілому світі, їх ,не можна сказать,що не люблять , а просто ненавидять,я в своєму житті була в різних країнах, ми боялися сказать, що ми з України , в той час це асоціювалося з Росією і, як було соромно мати якусь причетність до цієї "раси " і зараз будучи десь за кордоном втікаєш , щоб і близько не сидіть біля руских, це здичавілий, нахабний люд , який поняття не має про виховання, культуру, порядність, культуру випитого алкоголя, а вже ,як п"ють, то до ранку потрібно в"язать,це такий позорний народ, зате воювать і брехать це найвищий клас. Будучи в гостях в Росії мене жодного разу не назвали Українкою, -а бандьора, бандьоровка, хахлушка ,,напевно і їм потрібно наголошувать, що вони кацапи, щоб добре відчували "любов" до них.
Мыкола Показати IP 17 Червня 2014 23:51
Сколько можно спекулировать на теме прошедших войн и каких-то подвигов, а в частности во 2-й мировой войне? Никто нас Украинцев не освобождал, мы так же, как и все остальные, кто противостоял Германии, себя освобождали и внесли свой вклад в победу над нацизмом. Извините потерять 6 миллионов это, что не вклад? А по количеству героев советского союза вторые после россиян, только в число которых входили, в отличии от украинцев, все народы входившие в состав РСФСР. За время войны было два лётчика асса, трижды героями советского союза, один из них этнический украинец Кожедуб и россиянин Покрышкин. Прекратите этот путлеровский маразм, оскорблять и унижать тех кто думает по иному и к вам отношение будет иное. НИКОГДА россия Украине добра не приносила, вся 300 летняя совместная история, это тормоз для украины в развитии, это тормоз быть украинцам теми кто они есть, составной частью европейской цивилизации, которой мы и были, до вашего с нами "братания". Отъ.....тесь уже ради Господа Бога от нас. Мы плохие.
Юрий до Мыкола Показати IP 21 Червня 2014 19:51
У меня к вам вопрос, вам известно о Хаббаде ? что вы об нём знаете.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus