USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

До Луцька привезли ікону з часточкою мощей святого Іова

17 Червня 2016 13:22
До тимчасового храму Преподобного Іова Почаївського (бульвар Дружби народів, 16, перехрестя з вулиці Грабовського) привезли храмовий образ із вмонтованою капсулою із частинками мощей святого. Ікону виготовили за кошти жертводавців, вона двостороння: з іншого боку зображено мучениць Віру, Надію, Любов та їхню матір Софію, - інформує Волинська єпархія.

Учасники вечірнього акафіста до Іова Почаївського, який очолював настоятель парафії священик Олександр Вронський, молитовно звернулися до нього:

«Обраний Господом благий рабе і вірний, угоднику Христів, преподобний отче наш Іове! Твоїм заступництвом охоронювані, возсилаємо тобі похвалу, розповідаючи про благі подвиги і чудеса твої, возносимо подячні моління Господу і Царю слави, Який прославив тебе. Ти ж, маючи сміливість перед Господом і Пречистою Його Матір’ю, Приснодівою Богородицею, визволи від усяких бід тих, хто взиває до тебе: “Радуйся, Іове, преславний угоднику Божий і обителі Почаївської окрасо”.

Вшанувати реліквію та помолитися перед нею можна під час відправ, що проходять у Божому домі, щосереди і щосуботи о 18 годині, а в неділю і святкові дні – о 8 годині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Семен Показати IP 18 Червня 2016 02:44
А уточнити інформацію що до приходу та конфесії можливо? Бо якщо так, то дуже цікаво на рахунок відвідування вашої Церкви.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus