USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

До Луцька приїде чемпіон України з кросфіту та панкратіону

12 Вересня 2020 18:23
13 вересня на Волинь приїде чемпіон України з панкратіону, майстер спорту України з пакратіону, чемпіон України з crossfit та професійний кросфіт-атлет Максим Путря.

Про це повідомляє спортивний клуб GARDA.

Максим Путря проведе у холі компанії WEST AUTO HUB семінар для усіх охочих на тему «Кросфіт як система спеціальної фізичної підготовки бійця».

Семінар передбачає теоретичну та практичні частини. Максим розповість у деталях, як ефективно використовувати підходи кросфіту для посилення стійкості та витривалості бійця.

Запрошуються бійці спортклубів, тренери з фітнесу, атлети та усі поціновувачі нових знань та досвіду у спорті.

Кількість місць обмежена.

Організатори заходу: спортивний клуб GARDA та компанія WEST AUTO HUB

Реєстрація за телефоном (093) 873 72 80 або у приватні повідомлення спортивного клубу GARDA.

Максим Путря - тренер, інструктор тренажерного залу, персональний тренер, 4 роки тренер-викладач з єдиноборств дзюдо, панкратіон; має 10 років тренер тренажерного залу, спортивний досвід 20 років. Він - випускник Педагогічного університету ім. Макаренко, дипломований спеціаліст в області фізичної культури і спорту, сертифікований тренер за напрямом «Неігрові види спорту», учасник, спікер наукових конференцій в області фізичної культури та спорту, автор наукових статей, лектор семінарів на теми: харчування, програмування, методика і педагогіка функціональної працездатності, багаторазовий чемпіон України зі змішаних єдиноборств панкратіон, майстер спорту України з панкратіону, чемпіон України та призер турнірів з сrossFit, професійний кросфіт-атлет, чемпіон та призер України з забігів з перешкодами OCR, триатлон-атлет, ультрамарафонець та марафонець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Джек Показати IP 13 Вересня 2020 23:22
Чого курс стероїдів не вписали в послужний список

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus