USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

До Луцька у межах всеукраїнського туру «Довгими дорогами» завітає TAYANNA

17 Серпня 2023 10:19
Фантастична жінка TAYANNA вирушає у всеукраїнський тур «Довгими дорогами».

Однією з найочікуваніших зупинок стане Луцьк – 23 вересня TAYANNA виступить у РЦ «Промінь».

Про це повідомляють організатори заходу - VINIL Concert agency.

Музична програма «Довгими дорогами» створюватиме на кожному концерті місце сили для слухачів, адже буде наповнена вже знайомими хітами «Фантастична жінка», «Леля» та «Шкода» й піснями, народженими у відчутті сьогодення, зокрема «Абрикоси», «Хлопче», «Гори», якими TAYANNA оспівує майбутню перемогу, підтримує військових та передає почуття більшості українців.

«Іноді у наше життя тихо, непомітно входять люди, які простою вірою в нас та довірою роблять неймовірну справу. Ти береш пензлик та починаєш малювати свій шедевр, кожен додає свою частину мрії, надії, любові, сподівань, емоції та дарує можливість побачити й повірити у нову реальність», – поділилася співачка.
Тур «Довгими дорогами» розпочнеться 22 вересня у Тернополі, після чого TAYANNA відвідає Луцьк (23 вересня), Львів (24 вересня), Чернівці (29 вересня) та Вінницю (1 жовтня).

Спеціальним гостем програми стане Катерина Бєгу – учасниця дев‘ятого сезону шоу «Голос країни». BIEHU — це сучасний поп з присмаком диско та настроїв 80-х з переплетеними в піснях сенсами кохання та пошуком себе.

Квитки на луцьку подію – за посиланням.
Приклад жіночності та сили, магічний голос, якого не вистачало тривалий час, зазвучить у містах рідної країни вже зовсім скоро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
АаааааЦЬ Показати IP 17 Серпня 2023 16:05
А хто така? Чиясь коханка ? Чи мо то зірка яка ?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus