USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

До Луцька зі сходу привезли вогонь єдності та перемоги. Фото

24 Квітня 2022 10:02
На подвір’ї кафедрального собору Святої Трійці у Луцьку горів вогонь єдності та єднання, який волонтери привезли з Донбасу.

Про це повідомили у Волинській єпархії ПЦУ.

Вогонь у Луцьк доставили 23 квітня о 18:00. Нині він горить на площі перед собором, де люди освячували великодні кошики.

«Виникла ідея привезти той вогонь, на якому східняки зараз готують собі їжу у дворах понищених будинків. Це вогонь, який у Пасхальні дні для нас буде символом співстраждання, єднання українців і знаком перемоги», – зазначили у Волинській єпархії ПЦУ.

Зі слів Митрополита Луцького і Волинського Михаїла, через війну не вдалося вчасно привезти благодатний вогонь зі Святої Землі, але вогонь зі сходу країни став символом єднання Луцька з містами та селами, які нині руйнує російська армія.
Читати ще: Благодатний вогонь привезли в Україну, його зустріли на Волині. Відео

Як інформує Конкурент, привіз вогонь єдності до Луцька волонтер, засновник Громадської організації «Серце патріота» Сергій Балицький. Від собору вогонь передадуть іншим храмам на Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus