USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

До Луцька з'їдуться легкоатлети з п`яти країн Європи

11 Травня 2017 08:56
Представницькі міжнародні легкоатлетичні змагання відбудуться у Луцьку. Стадіон «Авангард», головна спортивна арена Волині, 13 травня прийме Міжнародну матчеву легкоатлетичну зустріч U-20 Україна-Кіпр-Ізраїль-Румунія-Білорусь, інформує ФЛАВО.

Матчева зустріч стане найбільшим міжнародним легкоатлетичним змаганням в Україні у 2017 році. До обласного центру Волині прибуде приблизно 200 спортсменів і тренерів. Торік Луцьк також приймав подібну матчеву зустріч - International Match U-18 Ukraine-Belarus-Turkey. Змагання перебувають у міжнародному календарі Євроатлетики.

Міжнародна матчева зустріч Україна-Кіпр-Ізраїль-Румунія-Білорусь відбувається за підтримки партнера ФЛАУ та ФЛАВО - Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом".

Отож, стартує міжнародна матчева зустріч 13 травня о 14.00. Найкращі молоді атлети п`яти країн Європи змагатимуться у 30-и видах програми. Глядачі стануть свідками найефектніших легкоатлетичних стартів – бігу, метань, стрибків, естафетних забігів. Змагання обіцяють бути максимально динамічними та цікавими, адже відразу відбуватимуться фінали, без попередніх забігів.

Крім спортивної частини, яка відбуватиметься в межах Матчевої зустрічі, вболівальники на стадіоні побачать і шоу-програму під час декількох ритм-пауз у змаганнях. А наприкінці змагань відбудеться розіграш призів. На «Авангарді» традиційно працюватимуть фаст-фуди, а перед стартом відбудеться захід «Дитяча легка атлетика». На спеціальному майданчику своє вміння бігати і стрибати покажуть найменші легкоатлети.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus