USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

До Луцького «будинку з химерами» облаштують доїзд

26 Лютого 2014 19:30
У Луцьку зроблять належний доїзд до знаменитого Будинку скульптора – найколоритнішої житлової будівлі у місті, яка знаходиться на вулиці Лютеранській.

Про це інформували під час 55-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 26-го лютого.

«Чи вистачить на вулицю до будинку Миколи Голованя 100 тисяч гривень, щоб привести її в належний стан?», - висловила недовіру депутат Наталія Бунда.

Головний комунальник міста Іван Кубіцький запевнив, що вулицю зроблять хорошу, а коштів, яких не вистачатиме – виділять з департаменту ЖКГ.

Довідка. «Будинок з химерами» у Луцьку - діюча майстерня скульптора Миколи Голованя. До неї можна вільно зайти, пофотографуватися. «Будинок з химерами» вже давно став об’єктом споглядання туристів. Загалом тут понад 500 скульптур. Розташований будинок в «Старому Луцьку» на березі річки Стир.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Я Показати IP 26 Лютого 2014 19:36
А що на це каже сам скульптор? Йому треба щоб кожен день до нього навідувались прохані і не дуже гості?
тьотя соня Показати IP 26 Лютого 2014 20:31
шановні депутати! На вулиці грабовського теж є будинок з химерами (це колишній склад жкп №2). тому дуже прошу вас зробіть дорогу і сюди, а то як їду маршруткою, то всі зуби по тих ямах гублю
zbbas Показати IP 26 Лютого 2014 20:54
Паралельно Лютеранській є вул. Базарна. Там майже сільська вулиця. Туристи йдучи до будинку з химерами часто потрапляють на неї і жахаються що майже в центрі міста є вулиця майже без покриття. Її мабуть вже ніхто не зробить то хоч встановіть вказівник щоб на неї не потрапляли
Сонячна Показати IP 27 Лютого 2014 00:21
і в мене файна хата....зробіть до неї дорогу людську

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus