USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

До військових частин навічно зарахований 331 загиблий боєць АТО

4 Березня 2016 18:20
До списків військових частин та вищих військових навчальних закладів навічно зарахований 331 військовослужбовець, який загинув під час виконання військового обов’язку в районі проведення АТО.

Про це повідомляє Громадське Радіо з посиланням на прес-служба Міноборони.

У Міністерстві оборони України видали наказ «Про навічне зарахування військовослужбовців до списків військових частин та вищих військових навчальних закладів Збройних Сил України».

«Відповідно до наказу, з метою відзначення особистого внеску у справу захисту Батьківщини та за виявлені при цьому мужність, героїзм, відвагу і самовіддані дії під час виконання військового обов’язку в районі проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей, до списків військових частин та вищих військових навчальних закладів навічно зарахований 331 військовослужбовець», — йдеться у повідомленні.

За час проведення антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях в 2014-2016 році загинули понад 2600 українських військовослужбовців і більш ніж 9000 отримали поранення різного ступеня тяжкості, повідомляло МЗС. У січні-лютому 2016 року непоправні втрати української армії склали 12 осіб.

Раніше Міноборони інформувало, що з моменту початку проведення антитерористичної операції 126 731 військовослужбовець і працівник Збройних сил отримали статус учасника бойових дій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
з 51 бригади Показати IP 4 Березня 2016 22:04
Кому те ваше "увіковічнення" потрібне, згорьованим родичам і близьким чи байдужому суспільству? Краще припиніть торгувати людським долями і вже закінчуйте цю м"ясоробку вертіти. А оті такі собі ореоли пам"яті в списках військових частин навічно - це взагалі брєд сивої кобили, непотрібні і найгірші пережитки рядянщини, бо створенні спеціально для вигідних маніпуляцій влади. Людини вже немає, тому які нах... списки? Зрозумійте правильно, я зовсім не проти пам"яті, але це має бути без отого жалюгідного пафосу, цівілізовано, зрозуміло, по-людськи. Пи.Си. Щодо списків: то спочатку тих недолугих офіцерів 51 бригади і прокурорів з Луцької військової прокуратури навчіть правильно складати і вести документацію зі списками живих людей особового складу, який ввірений їх і за який вони несуть повну відповідальність, ...мали б нести в цивілізованій країні, в якій працює Закон. Бо через отих носітєлєй офіцерського мундира, їхню службову недбалість, бездіяльність, або ж спрямовану і свідому діяльність на користь досягнення мети зовнішнього ворога, багато вчорашніх наших захисників-героїв тепер мають реальні проблеми за сфабрикованими проти них кримінальними справами. І суспільство мовчить, мовчать національно-патріотичні партії і організації, якось байдуже до цього відноситься і журналістське середовище.... Де ви всі, де??? Шкода, що ви з нами так, всі ви наші земляки дорогі. Дорогі, - ви навіть не уявляєте якою ціною.... А спочивших не чіпайте, - земля їм пухом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus