USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

До вирішення проблеми каналізування Шацька намагаються залучити Мінекології

13 Червня 2018 12:32
Попри те, що здійснити каналізування Шацька за кошти гранту ЄС досі не вдалося, до вирішення питання намагаються залучити міністерство екології.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської ОДА 13 червня.

У рамках обговорення вжитих заходів щодо забезпечення належної організації літнього оздоровлення у Шацькому районі керуючий справами Волинської облради Дмитро Дубняк зауважив, що під час доповідей голови Шацької РДА, директора Шацького національного природного парку та в.о. голови Шацької ОТГ не почув нічого про хід реалізації проекту каналізування населених пунктів навколо озера Світязь з залученням коштів гранту ЄС. Раніше було передбачене співфінансування з обласного бюджету, тож він поцікавився, на якій стадії проект та чи підписаний вже договір. Як повідомив голова РДА Василь Голядинець, договір досі не підписаний.

Своєю чергою, голова ОДА Олександр Савченко зазначив, що йому відомо про цю проблему, але він не хотів озвучувати питання, аби «не налякати всю Європу, що там погано з каналізацією».

Він запевнив, що цього року не повториться минулорічна ситуація, коли тендер заблокувало керівництво селищної ради, або «хтось сяде за саботаж». Він повідомив, що звертався щодо цього питання до міністра екології, але покладатися лише на державу не варто, тож шукають і додаткові кошти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus