USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

До Януковича їдуть дипломати з Польщі, Франції та Німеччини

19 Лютого 2014 20:47
Зустріч Президента України Віктора Януковича та глав МЗС Польщі, Франції та Німеччини планується завтра, 20 лютого в Києві.
Про це на своєму Twitter’і повідомив головний польський дипломат Радослав Сікорський.
Він розповів, що зустріч відбудеться за підтримки верховного представника ЄС з зовнішньої політики Кетрін Ештон, - інформує Українська правда.
"У четвер зустріч з Януковичем міністрів закордонних справ Веймарського трикутника: Франція-Німеччина-Польща, за підтримки верховного представника ЄС (кетрін Ештон – ред.)", - написав Сікорський.
Таку ж інформацію поширив Twitter МЗС Німеччини. Як відомо, Ештон у середу заявила, що глави МЗС країн ЄС у четвер обговорять ситуацію щодо України на екстреній нараді.
Глава Єврокомісії Жозе Баррозу заявив, що сподівається на те, що країни ЄС в екстреному порядку розглянуть питання запровадження санкцій щодо чиновників, винних в ескалації насильства в Україні.
На своїй зустрічі канцлер Німеччини Ангела Меркель та президент Франції Франсуа Олланд заявили, що події в Україні є "огидними і неприпустимими" та вважають, що ЄС має запровадити санкції до винних у насильстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
4597 Показати IP 19 Лютого 2014 23:02
Дипломати з баблом?:-)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus