USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинян переконують, що ЄС підтримує Україну

5 Серпня 2014 10:47
«ЄС дуже сильно підтримує Україну. Можливо очікування трішки більші, але ЄС продовжує таку політику щодо Росії, яка матиме корисні для України наслідки», - звернувся до волинян Посол Польщі в Україні Генрік Літвін.

Зустріч голови обласної державної адміністрації Володимира Гунчика з Надзвичайним та Повноважним Послом Польщі в Україні Генріком Літвіном відбулася вчора, 4 серпня.

На початку зустрічі поляк привітав Гунчика з новою посадою. Потому посол пояснив, що на політичній арені Польща підтримує Україну в прагненнях миру і цілісності. Однак додав, що більше ніж зараз не мають змоги впливати на ситуацію у великій політиці.

«Зараз Україна прямує до успіху, а Польща буде підтримувати її в рамках своїх можливостей», - наголошує Надзвичайний та Повноважний Посол Польщі в Україні Генрік Літвін.

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик дипломатично подякував.

«Ми розуміємо, що впроваджувати санкції спільноті ЄС було важко, адже це, певною мірою, і відображається на економіці ваших держав. Але без цієї підтримки нам було б дуже важко. Не знаємо, як би зараз розвивалася ситуація. Всі ці заходи допомогли підтримати нашу державу. Ми дякуємо вам за підтримку, зокрема вашому Президенту і польському народу», - відповів Гунчик.

Зауважимо, що польські дипломати стурбовані, чи події на Сході України не відгукнуться масовими протестами й дестабілізацією суспільних відносин на Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Дмитро Показати IP 5 Серпня 2014 11:09
Дипломат і посадовець поспілкувалися, поділилися враженнями про події на Україні.....але в душі один радий що він з іншої країни, на території якої не ведуться бойові дії, а інший радий що ні його ні його синів, родичів і т.д.. не заберуть на АТО. А дурні гої нехай воюють між собою.
Домініка Показати IP 5 Серпня 2014 13:25
Плоска думка. Поляки та литовці найбільше переживають за нас, бо прекрасно розуміють, хто такий Путін і що вони наступні. Дмитро очевидно не гой, бо він "воює" на дивані.
Дмитро до Домініка до Домініка Показати IP 5 Серпня 2014 14:04
послухай ти, шикса гойська, хай твої литовці і поляки свої переживання в одне місце собі засунуть. потрібно не переживати а ділом допомагати. Ну чому одразу на дивані, Я просто дуже сильно переживаю за звільнення Донбасу, так як розумію що наша область буде наступною....
титушко до Домініка Показати IP 5 Серпня 2014 14:09
путин за тиждень врятував більше 500 українських військових + кілька мільйонів заробітчан годують свої сім'ї в Україні .а що дали нам Кваснєвський та Даля Полікарпівна зі своїми переживаньями.крім піджучіваній на майдані. админ де порушення правил ?
Читач Показати IP 5 Серпня 2014 16:17
Слідом за «небесною сотнею» в небеса рушили вже «небесні тисячі», про яких вожді Майдану сором'язливо замовчують, щоб не підривати патріотичний ентузіазм АТО. Саме тому українське телебачення виходить нанівець від переможних реляцій, передбачаючи швидку перемогу української зброї. Ось тільки його лубкову картинку псує інтернет, який буквально забитий страшними фотографіями і відеозйомкою з мобільних телефонів місць знищення українських бойових підрозділів. Вражаючі картини обвугленої військової техніки, страшні, понівечені трупи українських військовослужбовців і не менш страшні розповіді товаришів, які їдивом вижили, про бійню на Донбасі, змушують вставати волосся дибки навіть у самих спокійних громадян. Багато хто вже зрозуміли, що АТО вже за дверима їхнього будинку та квартири.
допомогли Показати IP 6 Серпня 2014 09:06
дякуємо, допомогли бутербродиками на майдані, що з того вийшло - самі бачимо. Так що краще не допомагайте, а то буде ще гірше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus