USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

До 25 вересня лучани отримають іменні повідомлення виборця

19 Вересня 2009 15:48
 
За результатами первинного уточнення персональних даних Державного реєстру виборців Центральною виборчою комісією здійснено роздрук та надсилання іменних повідомлень виборцям. Про це розповіла начальник відділу ведення Державного реєстру виборців Наталія Гальченко, – 18 вересня повідомляють «Волинські Новини».
Так, 12 вересня 2009 року служба Розпорядника Реєстру (ЦВК) сформувала файли для друку іменних повідомлень виборцям Волинської області. Перші повідомлення лучани почали отримувати вже 17 вересня. Їхню розсилку Укрпошта планує завершити до 25 вересня 2009 року.
 
Отже, кожному виборцю міста до 25 вересня 2009 року надійде іменне повідомлення з роздруком його персональних даних, внесених до Реєстру.
 
У відділі ведення Державного реєстру виборців попереджують: якщо вказані у повідомленні відомості:
 
– містять неточності:
– виборець до 25 вересня 2009 року не отримав іменне повідомлення;
– отримав за своєю виборчою адресою повідомлення для осіб, які там не проживають, він повинен звернутися до органу ведення Державного реєстру виборців, що знаходиться за адресою: місто Луцьк, вулиця Богдана Хмельницького, 19, кабінети №№103, 109.
При собі необхідно мати паспорт громадянина України або тимчасове посвідчення громадянина України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus