USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

До Луцька з’їдуться хокеїсти Росії та Білорусі

30 Квітня 2010 17:46
Із нагоди Дня Перемоги 6-8 травня в Луцьку відбудеться міжнародний турнір з хокею «Кубок Перемоги».

Змагання відбудуться під патронатом голови Волинської облдержадміністрації за сприяння фонду «Рідна Волинь» і Волинської обласної громадської організації «Російський культурний центр».

Як розповіла представник «Російського культурного центру» Ольга Саган, у турнірі візьмуть участь чотири команди.

«Дві хокейні команди приїдуть до нас із Білорусі, одна з Росії. Волинь представлятиме хокейний клуб «Луцьк», який діє у нас уже п’ять років. Вхід на турнір буде безкоштовний. А все дійство відбуватиметься на катку «Снігова королева», - розповіла Саган.

За її словами, на змагання обіцяли приїхати й хокеїсти з Польщі. Проте на початку травня відбудеться турнір під Києвом. Поляки раніше подали туди заявку. Тож до Луцька не приїдуть.

На відкриття запрошені ветерани Великої Вітчизняної війни. З вітальним словом має виступити голова Волинської ОДА Борис Клімчук. Гратиме військовий оркестр.

Усього на турнірі відбудеться вісім зустрічей між командами. Фінал турніру - 8 травня. Переможець отримає кубок.

Як розповіла Ольга Саган, кубок уже замовлений в Рівному. Виготовлений він буде зі скла.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus