USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

До найвіддаленіших сіл Маневиччини міліція прибуде на «залізних конях»

1 Серпня 2008 16:31
Влада Маневицького району, надаючи підтримку місцевому райвідділу УМВС України у Волинській області, придбала й передала в користування правоохоронцям комп’ютер і три одиниці автотранспорту, – повідомляють 1 серпня «Волинські Новини».
За інформацією відділу зв’язків із громадськістю УМВС України у Волинській області, отримання подарунків пройшло у святковій обстановці – за присутності й урочистого шикування особового складу райвідділу. Ключі від скутерів отримали дільничні інспектори, які обслуговують найбільш віддалені дільниці району – Петро Попович (Старосільська, Четвертнянська, Годомичівська сільські ради), Віталій Оксенюк (Старочорторийська, Лісівська) та Віктор Світач (Красновільська, Куликовицька, Великоосницька сільські ради).Уже другий подарований владою комп’ютер встановили у кабінеті одного із заступників начальника райвідділу. А вручили працівникам міліції дорогі презенти загальною вартістю понад 15 тисяч гривень голова районної ради Андрій Сопронюк, голова райдержадміністрації Костянтин Давидюк і його перший заступник Святослав Рейкін у присутності прокурора Маневиччини Юрія Лікунова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus