USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Додаток «Укрзалізниця» інтегрували з «Дією» для боротьби з перекупниками: що зміниться

8 Листопада 2023 18:47
Відтепер у застосунку «Укрзалізниці» купити квиток на найпопулярніший поїзд «Київ – Варшава» можна тільки після верифікації акаунту з «Дія. Підписом».

Як повідомляє пресслужба «Укрзалізниці», це дозволить знову запустити онлайн-повернення квитків на міжнародні напрямки, а також не допустити активізації перекупів, передає УНІАН.

«Влітку ми мусили тимчасово призупинити цю послугу через активізацію перекупів. Цей вимушений крок мав досить непоганий результат, проте був і зворотний бік: незручності для наших добросовісних користувачів», – зазначив голова правління «Укрзалізниці» Євген Лященко.

Верифікувати акаунт в застосунку можна двома шляхами:

- через профіль користувача: кнопка підтвердження буде доступною на головному екрані розділу після даних про ім’я, прізвище та номер телефону;

- безпосередньо під час придбання квитків на поїзд «Київ – Варшава» чи повернення квитків на міжнародні рейси.

Читати ще: Зі Львова до Варшави запустили потяг

Зазначають, що верифікація акаунту через «Дію. Підпис» ставатиме доступною користувачам після оновлення застосунку.

«Верифікація акаунту через «Дію» підтвердить, що ви – реальна людина. Тож якщо з акаунту масово купуватимуть та повертатимуть квитки, після перевірки його заблокують. А людина більше не зможе купити квиток онлайн, навіть якщо видалить застосунок і спробує пройти верифікацію через інший пристрій», – пояснив віце-прем’єр, міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Представник ТЦКСП Показати IP 8 Листопада 2023 21:20
Тепер без УБДшки не купиш квитка =)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus