USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Доктор Звук кличе луцьких студентів на зустріч

21 Листопада 2017 08:43
Відомий актор дубляжу та звукоімітатор Юрій Коваленко, більше відомий як Доктор Звук, запрошує студентів Луцького національного технічного університету на зустріч.

Про це інформують організатори заходу громадська організація «Імаго».

У суботу, 25 листопада, о 15:00 у факультеті бізнесу ЛНТУ (вул. Софії Ковалевської, 29) в аудиторії №200 київський актор дубляжу Юрій Коваленко, більше відомий як Доктор Звук, зустрінеться зі студентами.

Його голосом говорять безліч персонажів іноземних та вітчизняних мультфільмів, фільмів, рекламних роликів. Доктор Звук був брендвойсом провідних телеканалів: «Першого Національного», «К1»,«Плюс-Плюс» та «Бігуді», Радіо Ера-Fm. Окрім того, його голос можна почути у мультфільмах «Сімпсони», «Тачки», «Південний парк», «Сезон полювання», «Бівіс і Батхед», «Корпорація монстрів», «101 далматинець», «Шрек», «Тримай хвилю», «Дика природа», «Черепашки Ніндзя», «Вінні Пух», «Смішарики», фільмах «Поліцейська академія 4», «Проблемне дитя», «Великий переполох у малому Китаї» та інших.

Юрій Коваленко поділиться зі спудеями секретами володіння голосом, розповість про досвід озвучування мультфільмів, покаже як імітувати звуки живої та неживої природи, а також відповість на усі питання присутніх.

Організатори запрошують усіх бажаючих на зустріч. Вхід – вільний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus