USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Доленосна перемога Луцька у суперлізі з футзалу

16 Лютого 2015 09:34
«Або все, або - нічого» - під таким гаслом відбувся черговий тур у волинській футзальній суперлізі. Фактично всі результати були доленосними.

Суботні протистояння дали такі підсумки – Ковель, який, здавалося б, втратив усі сподівання на п’єдестал, може цілком розраховувати на бронзові нагороди. Звісно, через збіг певних обставин. Свої плани на тур мали й «Вотранс» та «Комфорт-Сервіс»… Детальніше про це інформує ВолиньSport.

Кураж - Аперкот - 1:7

Тут взагалі двоякі враження.

Горохів почав добре поставленою грою та здивував тим, що, пропустивши, не понісся вперед, наче індіанець з томагавком на жертву, а продовжував грати з холодною головою.

Матч запам’ятався скандалом, пов’язаним із суддівством. У другому таймі, за рахунку 1:3, арбітри призначили пенальті.

З нашої позиції – порушення було десь на лінії, і рішення було, як кажуть, на розсуд рефері. І як не кричав з трибун земляк «Куража» Сергій Магера до ковельчан «Хлопці, не будьте дідами, не бийте те пенальті, або пробийте мимо – країна змінилася вже, а ви гальмуєте», але Іван Данилюк таки «точку» реалізував.

Але тут варто сказати справедливе інше. Насправді, пенальті (хай навіть ймовірно-очевидний) – то вже наслідок, а корінь причини проріс у першій половині зустрічі. За рахунку 1:2 «Аперкот» назбирав 5 командних фолів, а наступні порушення зафіксовані не були.

Це й підігріло нездорову атмосферу. Хай там що, однак «куражні» не награли на такий розгром, та цифри на табло були іншої думки. Бо під завісу гості назабивали.

Вотранс - Комфорт-Сервіс - 12:5

А в цьому випадку сміливо кажуть – у Рівного не пішло. Давно такого не було, щоб воротар «Комфорта», який витягнув не одну гру та Новорічний турнір, пропустив у перші секунди все, що летіло у площину воріт.

Чи то не його день був, чи причина в чомусь іншому. А «Вотранс», відчувши запах крові, полетів вперед із подвійною енергією. До слова, якби переміг «Комфорт-Сервіс», то відчепив би лучан від когорти претендентів на п’єдестал. Однак і гравці «Вотранса» усвідомлювали, що тільки перемога над Рівним давала хороші шанси не те, що на «бронзу», а й навіть на «срібло» суперліги.

Рівняни ще якось боролися із п’ятим польовим, але після вилучення гра остаточно зупинилася. А лучани попрацювали над хорошою різницею забитих-пропущених.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus