USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Нагородили переможців футзальної Суперліги Волині. Фото

27 Травня 2023 13:22
У Луцьку нагородили чемпіона та призерів найсильнішого чемпіонату Асоціації мініфутболу (футзалу) Волині – Суперліги сезону 2022/23. Для АМФВ цей сезон – ювілейний п’ятнадцятий, а чемпіоном Суперліги втретє у своїй історії став луцький «Любарт».

Саме в останньому, чотирнадцятому турі, мала вирішитися доля чемпіонства – «князі» зустрічалися з головним конкурентом хорівською «Надією» та перемогли – 4:2.

Читати ще:«Любарт» не залишив «Надії» чемпіонство: хто став переможцем Суперліги Волині. Фоторепортаж
Голова АМФВ Дмитро Притулюк розповів про складність сезону, подякував командам за вклад у розвиток футзалу, а Збройним силам України – за можливість проводити чемпіонат та грати у футзал на відносно мирній і захищеній території.

«Попри повітряні тривоги, відключення освітлення в залах та чимало інших труднощів, нам вдалося пройти цю дистанцію. Чимало команд були знекровлені, наприклад, лише в ТТІ четверо гравців служать у Збройних силах України. Так, не все з задуманого вдалося втілити на 100 відсотків, але на це вплинули об’єктивні чинники. Ми маємо над чим працювати. Хоча в плані інтриги та сили учасників Суперліга Волині потішила поціновувачів гри 5х5, адже до останнього туру ми не знали імені чемпіона», – зауважив голова АМФВ.
Спочатку організатори відзначили всі вісім клубів Суперліги та нагородили переможців індивідуальних номінацій. За підсумками сезону звання MVP виборов Дмитро Романюк з «Любарта», найкращим бомбардиром Суперліги став Юрій Когут з «Надії», воротарем – динамівець Максим Франчук, а найкращим у Суперлізі став футзаліст «ТТІ Нововолинськ» Андрій Никитюк.
Невдовзі організатори вручили три величезні кубки та медалі призерам і переможцю «Суперліги». Бронзу здобув минулорічний чемпіон «ТТІ Нововолинськ». За крок до чемпіонства зупинилася хорівська «Надія», яка, як і в минулому сезоні, виборола срібні нагороди. А чемпіоном Суперліги втретє у своїй історії став луцький «Любарт».
Відзначимо, що «князі» в цьому сезоні вдруге поспіль вибороли золото Першої ліги України, а також завоювали срібло Кубка Волині та срібні нагороди Суперліги Львівщини, де виступали поза конкурсом.

А хорівська «Надія», окрім другого місця Суперліги, навічно здобула трофей Кубка Волині, оскільки виборола його вшосте.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus