USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Доля боргу Кропиви – в руках міських депутатів?

1 Грудня 2009 14:24
«Енергетична Компанія «Луцьктеплоенерго» має шанс отримати кредит від «Ощадбанку», якщо депутати Луцької міської ради дадуть в оренду земельну ділянку на вулиці Карбишева, 2.

Як розповів Олександр Кропива, на початку минулого місяця «Луцьктеплоенерго» офіційно звернулося до Луцької міської ради, аби депутати дали в оренду компанії земельну ділянку прощею 6,7 га, де стоїть котельня.
«Луцьктеплоенерго» пропонує віддати їм землю в оренду мінімум на 49 років. Про вартість Кропива не сказав нічого, лише зазначив, що для  визначення ціни треба провести спеціальну оцінку земельної ділянки.
«Відповіді від міської ради не було» - сказав бізнесмен.
Оренду землі Олександр Кропива називає одним із можливих  способів погашення боргу «ЕК «Луцьктеплоенерго» за використаний газ. А борг цей становить «близько 27 мільйонів». На цьому Кропива наголосив під час оперативної наради у міського голови Богдана Шиби.
Оренда землі може стати запорукою того, що «Луьцктеплоенерго» отримає кредит. «Система кредитування у «Ощадбанку» фактично не працює, проте нам все ж таки вдалося досягнути позитивного рішення щодо кредиту. При вдалому рішенні кредитного комітету «Луцьктеплоенерго» може отримати 18 мільйонів гривень», - запевнив Кропива.
Олександр Кропива розповів, що «Луцьктеплоенерго» займається не лише виробництвом теплової енергії, але й має і інші напрямки діяльності. Він розповів, що загальний рівень «обороту» компанії від виробничої діяльності за три квартали цього річ склав 270 мільйонів гривень. Зауважимо, що частка об’єму реалізованої теплової енергії сягнула 40 мільйонів гривень, себто 30%.
За словами Кропиви, держава має відшкодувати підприємству ПДВ на суму у 27 мільйонів гривень. Проте керівник енергетичного підприємства не знає, чи це відбудеться до кінця цього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Юка Показати IP 1 Грудня 2009 15:15
а доля мешканців 33-го і 40-го у руках кропиви. тільки йому до того байдуже!
OrestN Показати IP 1 Грудня 2009 21:00
а чи не пора кропивами, які розпустили свої слизькі щупальця по всім коридорам влади взятись прокуратурі?
seal Показати IP 1 Грудня 2009 23:19
Стаття нагадала мені знаменитий сюжет Ільфа і Петрова про стільці:"Утром деньги - вечером стулья, вечером деньги - утром стулья". Так само й тут - ви мені землю в аренду, я борги погашу. Прям Остап Ібрагімович вилитий, а не Кропива.
Таня Показати IP 3 Грудня 2009 20:14
Здається історія з Кропивою вже надто затягнулася. Може ватро поставити фінальну крапку і не тримати у страху жителів основних спальних районів міста.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus