USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Донецькі ультрас у Луцьку спалили прапор зрадників. Фото

7 Березня 2017 12:58
Під час матчу «Волинь»-«Шахтар» 5 березня у Луцьку на стадіоні «Авангард» ультрас донецького «Шахтаря» спалили прапор терористичної організації "ДНР", під яким росіяни захопили місто Донецьк.

Про це пише журналіст Павло Шокотко на uainfo.

«Взагалі, це навіть добре, що крім російського окупаційного прапора є окремий прапор для зрадників», - пише журналіст.



На банері зліва портрет донеччанина Влада Казаріна (позивний "Писаний"), він загинув 10 серпня 2016 року у Світлодарську дузі. Пройшов багато гарячих точок: звільняв селище Карлівка, воював в донецькому аеропорту, тримав оборону в селищах Піски, Дослідне, на шахті "Бутівка".



Влад Казарін в Пісках. Справжній, а не фейковий місцевий український ополченець. А тих, які під час війни переходять на бік росіян можна називати ким завгодно, але тільки не ополченцями. Поліцаї, пособники окупантів, зрадники, колаборанти, Хіві, капо, путінські підстилки.





Забутий Майдан в Донецьку - 2011 рік. ФОТО

Співчуття рідним і близьким шахтарів, якізагинули недавно на Львівщині.

"Інтер" - це нікнейм старого вболівальника одеського "Чорноморця", який помер недавно від хвороби. Таким чином фанати донецького клубу висловили співчуття колегам з Одеси.

Фото ІА Волинські Новини та зі сторінки ultras.org.ua - Ультрас України у Фейсбуці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ура Показати IP 7 Березня 2017 13:02
ДНР - гавно, Путін - ху*ло!
1 Показати IP 7 Березня 2017 13:26
ото було

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus