USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Донецький кандидат на посаду президента «знявся» на користь Порошенка

18 Травня 2014 09:03
Кандидат на посаду президента України, голова Української Народної Партії Олександр Клименко сьогодні заявив про зняття своє кандидатури на користь Петра Порошенка.

Про це повідомляє „Преса України” з посилнням на власні джерела в УНП.

Олександр Клименко зробив таку заяву в суботу, 17 травня, під час зустрічі з своїми партійцями в Полтаві.

Це рішення він прийняв в зв’язку з надзвичайно складною політичною ситуацією в Україні.

Зауважимо, що Олександр Клименко є жителем Донецька і до обрання керівником найстаршої націонал-демократичної партії України був головою її донецької обласної організації.

Полтавські УНПівці звернулися і до інших кандидатів у Президенти із закликом «відмовитися від боротьби за цю посаду та підтримати Петра Порошенка як єдиного представника національно-демократичних сил, який має широку підтримку громадян та може виграти вибори вже в першому турі».

«Сьогодні Україна переживає найважчий час у своїй новітній історії, коли існує реальна загроза втрати не лише територій, але й державності. У східних областях ллється кров, озброєні бандити тероризують населення, руйнують бізнес, величезних збитків зазнає економіка, країну наводнили диверсанти північного сусіда», - вважають полтавські УНПівці.

В УНП констатують, що Верховна Рада «виявила неспроможність протистояти таким серйозним викликам», та вважають, що «край безладу має покласти якнайшвидше обрання проукраїнського і проєвропейського Президента».

«Ми переконані, що другий тур виборів Україні не потрібен, бо це ще три тижні хаосу, в якому ми втрачаємо найдорожче – людські життя», - наголошують делегати конференції.

Олександр Клименко, як кандидат на посаду президента України, погодився, що в ім’я збереження України варто відкинути свої політичні амбіції.

Він наголосив, що УНП зробила свій внесок у виборчий процес, делегувавши до виборчих комісій досвідчених і відповідальних членів, які забезпечать проведення чесних виборів, та закликав усіх українців згуртуватися навколо спільного кандидата заради порятунку нашої держави.

Тому сьогодні Олександр Клименко на партійних зборах заявив що він підтримує Петра Порошенко як майбутнього Президента України.

Це рішення підтримав і присутній на конференції колишній голова вищевказаної партії, екс-депутат Верховної Ради України багатьох скликань Юрій Костенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
буба Показати IP 18 Травня 2014 09:27
це на 100% підтверджує, що Порошенко продажний моцковських халуй. якого підтримують і олігархи, і регіонали, і донецько-луганський бомонд.
))) до буба Показати IP 18 Травня 2014 11:50
шо ви кажете, в нього очі такі чесні!
О до буба Показати IP 18 Травня 2014 14:29
падсталом! Тобто Клименко Вам теж в категорії плохоє?
Спокійний Показати IP 18 Травня 2014 13:23
Я не голосуватиму. Для мене таке явище, як вибори в Україні, вмерло.
Ольга Показати IP 18 Травня 2014 14:43
Тобто Клименко "знімається" заради стабілізації політичної ситуації в країні , а наш " вічний революціонер " Порошенко ні ? з чого б це ?
Чіп Показати IP 18 Травня 2014 14:49
та що ж це таке?починалось з прохання знятись з виборів лише найсильніших конкурентів , а вже й до інших дібрались ! Сором Петру Олексійовичу, сором!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus