USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Донька загнала ножа в серце батька по руків’я за «хвойду»

12 Червня 2009 09:54
На Волині 32-річна шанувальниця хмільних напоїв за допомоги холодної зброї поквиталася з власним батьком. Про це 12 червня повідомляють «Волинські Новини».
 
Під час гучного застілля чоловік обізвав доньку «хвойдою» та ще й шарпонув її за волосся. Такого молодиця не стерпіла: схопила ножа й проштрикнула кривдникові серце.
 
У хатині, де сталася трагедія, 55-річний Василь мешкав зі своїми доньками. Сусіди кажуть: менша путня, а ось старша Ілона – скандалістка, яких пошукати. Коли чоловік випивав, то лаяв свою Ілону на чім світ стоїть. Нагадував їй і сороміцькі підробітки на трасі, й чаркування із самого ранку.
 
Того злощасного вечора сценарій родинної сварки не змінився: спершу була горілка, далі взаємні образи і вже потім - рукопашна з ножем. Підозрювана Ілона розповіла: «Як він мене тягнув, я повернулася і… ніж так і пішов. Потім я ножа витягла, батько став так іти-іти, зайшов сюди, склонився. Бачу - кров стала капати. Я його під руки і повела в хату і на ліжко положила. Потім взяла полотенце, миску і стала йому до ран прикладати».
 
Та, зрештою, довелося викликати «швидку». Вона приїхала за 15 хвилин - з правоохоронцями. Доки лікарі рятували закривавленого чоловіка, міліція почала з’ясовувати обставини інциденту.
 
Слідчий Любомльського РВ міліції Володимир Гут розповів: «Ну, на місці події знаходилася дочка покійного, яка перебувала у нетверезому стані. Адекватних пояснень отримати від неї не вдалося. А тому її для бесіди було доставлено в Любомльський РВ. Вона давала пояснення, що не знає, хто вчинив цей злочин».
 
Відпиралася підозрювана недовго. Щойно вийшов хміль – зізналася в усьому. Чому удар виявився таким потужним, що кухняний ніж буквально по руків’я увійшов у тіло батька, жінка не знає й понині.
 
За словами Володимира Гута, при огляді місця події, трупа було зафіксоване тілесне ушкодження у ділянці лівої сторони грудей – якраз навпроти серця. «Проводився розтин тіла. Згідно з даними судово-медичної експертизи, проникаюче поранення в серце. Одне тілесне ушкодження», – зазначив він.
 
Міліціянти кажуть: інцидент із різаниною в хаті Матвійчуків - не перший. Торік за схожих обставин Ілона вже карала батька лезом. Тоді старий відбувся незначними пораненнями. Цього разу все закінчилося трагічно. Якщо провину доньки доведуть у суді, вона сидітиме за ґратами щонайменше 10 років, – повідомляє НТН.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus