USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Доплачувати волинським ветеранам УПА не хочуть

14 Травня 2013 18:25
Волинські ветерани ОУН-УПА можуть лишитись без щомісячних доплат, які справно сплачують в інших областях Західної України учасникам визвольного руху.

Проект рішення Волинської обласної ради, розроблений за зверненням Львівського міського голови Андрія Садового щодо можливості встановлення щомісячної матеріальної допомоги ветеранам ОУН–УПА, депутатська комісія з питань соціального захисту населення, трудових ресурсів та питань, пов’язаних з ліквідацією наслідків аварії на ЧАЕС, не підтримала.

Таке рекомендаційне рішення прийняли депутати під час засідання комісії 14 травня.

За словами розробників проекту, вони пропонують збільшити видатки з обласного бюджету для виплати матеріальної допомоги ветеранам ОУН-УПА та передбачити хоча б у бюджеті 2014 року щомісячні виплати цій категорії громадян у розмірі 200 гривень та збільшити виплату одноразової матеріальної допомоги до 500 гривень.

Разом із тим, у проекті рішення йдеться: «Рекомендувати Горохівській, Камінь-Каширській, Ківерцівській, Локачинській, Любешівській, Любомльській, Ратнівській, Старовижівській та Щацькій районним радам розглянути можливість встановлення щомісячних виплат матеріальної допомоги ветеранам ОУН–УПА».

Утім, остаточне рішення депутатів стане відоме за результатами чергової сесії Волинської обласної ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Знайка Показати IP 14 Травня 2013 20:21
вдавляться за копійку
Вася Показати IP 14 Травня 2013 22:48
А за який їм доплачувати??????????
Маня васі Показати IP 14 Травня 2013 23:04
а "совєцькі ахвіцери" все життя мали і мають велику зарплату і пенсі. А вчителі "вєлікаго рускаго язіка" мали завжди надбпвку. За що? То давайте на своїй рідній землі будемо шанувати наших героїв, а не принижувати їх!
Я Показати IP 14 Травня 2013 23:26
Расстрелять их всех , а не надбавку. Пусть у немцев надбавку просят их верные холуи.
Rumata Показати IP 15 Травня 2013 09:28
Скукі комуняцькі!
Віктор Показати IP 15 Травня 2013 09:30
Так вони ж програли у Великій Вітчизняній. То це їм може компенсація така? А чому в Німеччину тоді надбавки не висилати? Чи новий податок ввести "фашистсько-пенсійний"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus