USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Допомагав ухилянтам втекти за кордон: на Волині викрили прикордонника-хабарника

30 Листопада 2022 14:19
Інспектор за хабар у $6 тисяч погодився сприяти у безперешкодному перетині кордону через пункт пропуску «Устилуг» громадянину призовного віку.

Зокрема за ці кошти прикордонник мав «не помітити» розбіжність між транспортним засобом, яким чоловік їхав за кордон, та тим, відомості про який внесені у систему «Шлях».

Про це інформує пресслужба Волинського прикордонного загону.

Військовослужбовця та його спільника – колишнього прикордонника, затримали днями у Луцьку офіцери відділу внутрішньої та власної безпеки по Волинському прикордонному загону ГВВВБ «Захід» спільно зі співробітниками СБУ, Головного слідчого управління ДБР за процесуального керівництва прокурорів Офісу Генерального прокурора України.
Читати ще: СБУ ліквідувала черговий канал втечі ухилянтів за кордон, який організували троє волинян

Крім того, упродовж жовтня-листопада правоохоронці задокументували ще кілька фактів отримання інспектором неправомірної грошової винагороди на загальну суму понад $1500.
За цей період прикордонник «допоміг» незаконно перетнути кордон п’ятьом ухилянтам.

Підозрюваних затримали в порядку ст. 208 КПК України. Невідкладні слідчі дії тривають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Каспер Показати IP 30 Листопада 2022 15:27
От гамнюк!
Анонім Показати IP 30 Листопада 2022 18:49
думаю,від лютого він вже встиг стати доларовим мільярдером і не тільки він один, там таких вистачає - ретельніше треба пошукати і оперативніше працювати, а не для галочки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus