USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Допомога бійцям «Азову» від волинян

10 Листопада 2014 17:46
Продукти та речі для бійців відправив у Маріуполь Нововолинський центр допомоги полку "Азов". Про це інформує Дмитро Панфілов в мережі.

"Вчора, 9 листопада, відправили в Маріуполь передачку для побратимів з полку "Азов"! Продукти харчування, засоби гігієни, одяг, матрас, буржуйку тощо", - йдеться у повідомленні.

Волонтери вдячні небайдужим нововолинцям за допомогу, зокрема : Віктору Раєнко, Петру Діденку, власниці магазину "Абсолют" Євгенії Драгуль за продукти, а також пану Володимиру за буржуйку.

Особлива подяка Ользі Буторіній та автоперевізнику "Нічний Експрес" за безкоштовну доставку в Маріуполь.

Нагадаємо, нещодавно бійців полку "Азов" з Луцька відправилися в зону АТО після відпустки.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
света Показати IP 10 Листопада 2014 18:15
коментар було видалено
Дончанин Показати IP 10 Листопада 2014 18:18
Неужели вы считаете, что у Ляшко закончились денежки? Пардон, я забыл то, что он ваш любимец, ибо пассивный.
Лучанин до Дончанин Показати IP 10 Листопада 2014 18:32
Як же це ви, мешканець донецького регіону не знаєте хто фінансує цей полк? Читаєте бачу жовту пресу і після неї строчите коменти. Чогось тільки ваші "доблесні п.....си" силою забирають все у населення і не видають "гуманітарку" від "старшого брата".
Дончанин до Лучанин Показати IP 11 Листопада 2014 06:32
У нас (по Донецку) материальная помощь работающим была (в зависимости от должости) 2 000, 3 000 и 4 000 грн в месяц. Теперь в бюджетных учреждениях выплачивается зарплата. Пенсионеры, матери с детьми до трех лет, а также ряд иных категорий льготников получают материальную помощь также и в виде продуктовых пакетов. Поэтому меньше пользуйся информацией, получаемой от Лысаки.
Харьковчанин до Лучанин Показати IP 11 Листопада 2014 06:33
А агенты ФСБ не дремлют (правда, не уточняется, были ли они красивыми девушками – судя по тому, что речь касается батальона «Азов», скорее всего, нет; эти хедлайнеры укроевроинтеграции чулки только на своих однополчанах признают, настоящие боевые ляшковцы). Вчера вечером произошел взрыв в харьковском кафе «Стена», где собирались бойцы карательного батальона «Азов», пострадали уже 11 человек. Советник главы МВД Зорян Шкиряк (по данным издания «Пресса Украины») рапортует: «за этим циничным кровавым преступлением может стоять агентура ФСБ, как основные организаторы подобных террористических провокаций на территории Украины
Анонім до Харьковчанин Показати IP 11 Листопада 2014 08:30
Все,что бы ни делась плохого в Украине,это все делишки Путина и ФСБ.Вот заразы этакие,не дают жить спокойно ,так и пытаются всеми методами Украину завоевать.
Анонім до Анонім Показати IP 11 Листопада 2014 09:08
Сегодня такой замечательный день – я поймал голубя!! Хотел зажарить и поесть, но вспомнил о тебе и решил дать весточку! На почте конверт стоит 10 еврогривен, а голубь прилетит к тебе бесплатно. Так что, на ужин я лучше наловлю лягушек и улиток. Ведь так приятно чувствовать себя настоящим европейцем!!
Анонім до Анонім Показати IP 11 Листопада 2014 10:19
С удовольствием бы последовал твоему примеру .Но у нас уже лед стоит и лягушек нет возможности наловить.А так хотелось бы быть европейцем,но,видно не судьба.Обидно до слез.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus