USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Допомога Україні та санкції проти Росії: Трамп підписав оборонний бюджет

21 Грудня 2019 12:51
Президент США Дональд Трамп підписав щорічний оборонний бюджет США, який містить військову допомогу Україні на суму в $300 мільйонів та санкції проти російських газопроводів.

Про це пише Українська правда з посиланням на повідомлення Білого дому.

«Це історичний день для американських збройних сил. Лише за кілька хвилин я з гордістю підпишу закон про найбільшу в історії інвестицію у військових США... Сьогодні також відзначається ще одне важливе досягнення, коли ми офіційно відкрили новий вид наших військових сил (космічні сили – УП). Це дуже великий і важливий момент», – зазначив Трамп.

Документом вводяться санкції на пов’язані з російським газопроводом «Північний потік-2» та «ТуркСтрім» та забороняється військове співробітництво з Росією.

Закон про бюджет передбачає $738 мільярдів на оборону. Він включає 12 тижнів оплачуваної відпустки для військових по догляду за дітьми та підвищення зарплат військовим, створення космічних військ та будівництво стіни на південному кордоні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
У нас Показати IP 21 Грудня 2019 12:57
Радості повні штани.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus