USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Допоможемо бійцеві з Волині, з тіла якого досі виходять осколки

5 Липня 2017 09:24
Допомоги потребує волинський захисник, який отримав численні поранення ще у 2016 році. Нині він - на лікуванні у луцькому шпиталі. З тіла бійця досі виходять осколки, інформує на своїй сторінці в мережі волонтерка Наталія Попова.

"Славетний Морський піхотинець Юра Євтушик, старший гранотометник, мобілізований з волинського Люблинця. Служив більше року у 36 бригаді. Під Широкиним отримав ще в березні 2016 року чисельні важкі поранення (вогнепальний богатоуламковий перелом обох кiсток левої гомилкi зi змiщенням вiдламкiв та пошкодженням передньої великогомiлковой артерії. Вогнепальнi осколковi поранення м'ягких тканин правого стегна, правого гомiлково-стопного суглобу, лівого плеча)... Юра стійко переніс чисельні операціі в Маріуполі, Дніпрі, Вінниці.. Зараз - при луцькому шпиталі. Досі виходять осколки, якими зрешечено тіло. Кістки ноги не зростаються. Апарат Єлізарова замінено на апарат Костюка.

До повного одужання ще далеко...", - йдеться у дописі.

Зі слів волонтерки, другий рік біля пораненого - кохана дівчина Кристина Евтушик. Каже, вони зустрілися і закохалися в Маріуполі. Після поранення Христина не роздумуючи покинула рідний Маріупіль і поїхала за коханим волинякою по шпиталях.

"Одружилася пара вже у Вінниці, рішення прийняли в шпиталі. Живуть зараз душа в душу. Знаю Євтушиків з самого моменту поранення!!! Їм було дуже важко, але вони ніколи не скиглять і рідко чогось просять.

Прийшов момент, коли бійцеві потрібна реальна фінансова допомога. ПРОСИМО ДОПОМОГИ ВПЕРШЕ!!!

Зараз Юрі постійно потрібні медикаменти, без яких він просто не може. Тому прошу допомогти", - звертається до небайдужих Наталія Попова.

4731 2127 0150 4515 картка Привату Євтушик Юрій Миколайович
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus