USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Допоміг знайти пес: через «Устилуг» волинянин хотів провезти наркотики

27 Січня 2022 23:25
Чергові спроби незаконного переміщення через українсько-польський кордон наркотичних речовин припинили прикордонники Волинського загону.

Про це повідомляє пресслужба 6 прикордонного Волинського загону.

У пункті пропуску «Ягодин» правоохоронці затримали чоловіка, який слідував за кордон автобусом сполученням «Хмельницький-Варшава». Під час прикордонно-митного контролю оглядова група виявила у чоловіка заборонені речовини. Пакетик з порошкоподібною речовиною білого кольору та згорток, ймовірно з гашишем, хмельничанин поклав у кишеню куртки.

«Травичку» виявили прикордонники й у водія автомобіля «Citroën» – 41-річного жителя Ковеля, який їхав до Польщі через пункт пропуску «Устилуг».

Наркотики допоміг знайти службовий собака.

Про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 305 КК України прикордонники повідомили компетентні правоохоронні органи.

Знайдені речовини встановленим порядком правоохоронці вилучили та направили на експертизу.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus