USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Київський посадовець намагався провезти наркотики через «Ягодин»

3 Серпня 2018 08:58
Начальник дільниці КП «Плесо» Київської міської державної адміністрації хотів провезти через пункт пропуску «Ягодин» Волинської митниці ДФС наркотики, які купив у Литві, однак психотропні речовини були виявлені інспектором Волинської митниці ДФС.

Про це йдеться у вироку Любомльського районного суду від 25 липня.

Згідно з обвинувальним актом, 24 квітня 2018 року чоловік, який є начальником дільниці комунального підприємства «Плесо» Київської міської державної адміністрації, перебуваючи в місті Панажеус (Литва), придбав 5 пігулок, які містять у своєму складі особливо небезпечну психотропну речовину МДМА (3,4 метилендіоксиметамфетамін) масою 0,7946 г та порошкоподібну речовину світло-коричневого кольору, яка містить у своєму складі психотропну речовину - амфетамін масою 0,0596 г, обіг яких обмежений.

26 квітня 2018 року, прямуючи з Республіки Польща в Україну через пункт пропуску «Ягодин» Волинської митниці ДФС в якості пасажира автомобіля «Volkswagen Transporter», обвинувачений незаконно перемістив через митний кордон України вищевказані наркотичні речовини, не заявивши їх до митного контрою ні в усному порядку, ні в митній декларації. Під час проведення прикордонно-митного контролю вказані психотропні речовини були виявлені інспектором Волинської митниці ДФС та вилучені слідчим УСБУ у Волинській області.

Зазначимо, що до суду кримінальне провадження надійшло у формі обвинувального акту з угодою про визнання винуватості.

Отож, суд затвердив угоду про визнання винуватості та призначив покарання у вигляді 1765 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 30 тисяч гривень.

До слова, «Плесо» - комунальне підприємство виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) по охороні, утриманню та експлуатації земель водного фонду міста Києва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
11 Показати IP 3 Серпня 2018 10:39
Тільки штраф бо посадовець. За 500 грн чувак в тюрму сів це п**дец справедливість
Микола Показати IP 3 Серпня 2018 11:16
Д*біл, і такі у нас посадовці

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus