USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Дорогу Головне–Заболоття просять відремонтувати

18 Грудня 2019 07:40
На відрізку автошляху Головне–Заболоття необхідно капітально відремонтувати дорожнє покриття, а також забезпечити належне транспортне сполучення.

Про це йшлося 17 грудня під час засідання 27 сесії Волинської обласної ради.

Як розповів депутат Вячеслав Богдан, до нього звернувся голова Головненської об’єднаної територіальної громади Микола Демедюк щодо покращення умов безпеки руху автомобільного транспорту на дорозі державного значення Т0308 Любомль–Любешів.

Мова йде, зокрема, про проведення капітального ремонту покриття та забезпечення транспортних маршрутів на відрізку Головне–Заболоття.

Вячеслав Богдан закликав скерувати його запит до відповідних структурних органів, зокрема до облавтодору у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus