USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Дорогу Київ – Ковель – Ягодин реконструюють до 2012-го, – керівник Служби автодоріг

25 Квітня 2009 18:00
Голова Служби автомобільних доріг України і адвокат юридичної фірми «Василь Кисіль і партнери» Наталія Доценко-Білоус 24 квітня під час інтернет-конференції на тему «Концесії і будівництво доріг» розповіли і про долю автомагістралі Київ – Ковель – Ягодин. Про це повідомляють «Волинські Новини».
 
«Ця дорога реконструюється, починаючи з 2006 року, і в цьому році ми закінчимо всі роботи на ділянці від Київської області до міста Сарни Рівненської області. На ділянці від Ягодина до Ковеля також буде виконано значний обсяг робіт. У цілому на цю дорогу заплановано в цьому році більше 500 мільйонів гривень з державного бюджету. До 2012 року всі роботи на цій дорозі будуть закінчені», – зазначив, як інформує сайт ЛІГА.net, пан Гуржос.
 
Вадим Гуржос розповів, що наразі немає необхідності передавати в концесію всі автошляхи, особливо ті, які готуються до Євро-2012. «Укравтодор» проводить масштабні роботи з реконструкції та капітального ремонту за кошти державного бюджету низки автомобільних доріг, серед яких і Київ – Ковель – Ягодин. «Всі ці дороги по якості, комфортності, безпеки руху будуть відповідати вимогам УЄФА під час проведення Чемпіонату Євро-2012», – сказав керівник Служби автомобільних доріг.
 
За словами пані Доценко-Білоус, передача автомобільної дороги Київ – Ковель – Ягодин у концесію можлива винятково після здійснення наступних дій:
 
«1. Включення Кабінетом Міністрів України цієї дороги в перелік доріг, які передаються в концесію.
 
2. Ухвалення Кабміном рішення про передачу її в концесію на підставі техніко-економічного обгрунтування, підготовленого Укравтодором.
 
3. Проведення концесійного конкурсу.
 
4. За результатами концесійного конкурсу – підписання концесійного договору».
 
 
Довідково:
 
Концесія – договір про передачу природних багатств, підприємств, інших господарських об\'єктів, що належать державі чи місцевим органам влади, в тимчасову експлуатацію іншим державам, іноземним фірмам, приватним особам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
djmulАнонім Показати IP 26 Квітня 2009 10:54
Так,хто ж таки виграв тендер на реконструкцію дороги від Ягодина до Ковеля? В ЗМІ є повідомлення, що фірма, яка має 3 одиниці техніки! Хто відповість?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus