USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Дорогу на Волині, яку постійно підтоплювало, надійно захистили. ФОТО

17 Листопада 2013 12:04
Капітально відремонтували кілометрову ділянку автодороги у селищі Колки Маневицького району. Саме цю ділянку дороги Р-14 Луцьк-Ківерці-Маневичі-Любешів постійно підтоплювало зливними водами, - повідомили у прес-службі облдержадміністрації.
Тепер дорога руйнуватись не буде, адже дорожники обабіч шляху влаштували дощоприймальні та водовідвідні труби, а також встановили бетонні бортові камені довжиною понад кілометр.
Начальник Служби автомобільних доріг області Анатолій Посполітак повідомив, що шляховики проблему вирішили. На дорозі уклали асфальтобетонну суміш, встановили додаткові та поновлені існуючі дорожні знаки, а також зробили розмітку. Відремонтували тротуари та майданчики для стоянки автомобілів. Вартість усіх виконаних робіт становить 3,65 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus