USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині просять відремонтувати «дорогу-стидоття»

31 Липня 2014 12:00
Закрити для важкого транспорту дорогу на Волині, або навести із нею лад, закликали керівництво облради та облдержадміністрації.

У депутатському запиті до голови ОДА та голови облради, під час третього пленарного засідання 27-ї сесії облради 31 липня, Валентина Касарда повідомила, що вже втретє безрезультатно звертається щодо стану дороги від селища Цумань до санаторію «Пролісок».

«Дорога у вкрай поганому стані, а до нас зараз їдуть люди з усієї України. Це стидоття, її добили до краю. Потрібно або закрити її для важкого транспорту, або довести до ладу», - зазначила депутат. Депутати підтримали її запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Церковна миша Показати IP 31 Липня 2014 15:26
Така дорога не одна. Луцьк-Маневичі-Любешів-Дольськ капітально не ремонтувалась ще з того часу як її зробив Павленко. В принципі як і більшість доріг України не бачили капітального ремонту ще з часів їх прокладання. Недавно на всю країну транслювали новини про нову технологію ремонту доріг за допомогою нагріву інфрачервоними променями. Заствосування цієї технології дозволяє майже втричі зекономити видатки на ремонті дорожнього покриття. Говорилось про швидке її запровадження на Західній Україні. Де шляхи в цьому напрямку?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus